Ziaja Yego vetiveri lõhnaga jahutav ja rahustav habemeajamisjärgne palsam

Ziaja Yego vetiveri lõhnaga jahutav ja rahustav habemeajamisjärgne palsam Vaata suuremalt

Ziaja Yego vetiveri lõhnaga jahutav ja rahustav habemeajamisjärgne palsam

Toote ID: 65710
Prekės ID: 65710

3,99 €

Toote ID: 65710
Prekės ID: 65710

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 80 ml., 80 ml.
Sugu Meestele
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Peale raseerimist, rahustav, niisutav, säilitab naha niiskustasakaalu, jahutab, pikendab tulemuse kestvuse, värskendav, taastav, lõdvestab, kõrvaldab kuivuse tunde, silub, siluv, taastab elujõu, kiire kuivamine, pehmendav, säilitab nahka, jahutav, pehmendav
Toote tüüp Palsam, Raseerimisjärgne palsam
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Näole
Omadused Sobib veganitele, Pole loomadel testitud, Su pipirmėčių ekstraktu, Allantoiiniga, Mentüüllaktaadiga, C-Vitamiiniga, Vetiveriga

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Avasta Ziaja Yego originaalne ja põnev lõhnakood – punase seedri, mägipipra, lõhnava kuldvitsa ja sidrunverbena komponendid neljas vegan ülivärskendavas keha- ja juuksedušigeelis ning neljas habemeajamisjärgses palsamis, mis on ülikerged ja tunduvad nahal meeldivalt. 

Ziaja Yego jahutav ja rahustav habemeajamisjärgne palsam kuldvitsa (Vetiveri) lõhnaga kompleksseks, kiireks ja universaalseks kasutamiseks. Eriti kerge konsistentsiga palsam jahutab ja rahustab ärritunud nahka pärast raseerimist. Koostises olevad jahutavad komponendid - piparmündi ekstrakt ja mentüüllaktaat pakuvad nahale lõõgastavat leevendust ja annavad kerge mentoolilõhna. Allantoiin - kosmeetikas laialdaselt kasutatav aine, tugeva niisutava toimega, niisutab ja toidab intensiivselt kahjustatud, karedat ja kuiva näonahka, see muutub märgatavalt siledamaks ja sujuvamaks. Palsam imendub kiiresti ja ei jäta nahale kleepuvat tunnet.

Vegan toode, mis sisaldab 94% looduslikku päritolu koostisosi.

Kasutamine: Enne kasutamist loksutage korralikult. Pärast raseerimist valage väike kogus toodet peopessa, hõõruge peopesade vahel ja masseerige näonahka. Oodake, kuni see imendub.

Disain võib erineda pildil olevast.

Aqua (Water), Dimethicone, Glycerin, Trilaureth-4 Phosphate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Ethylhexyl Palmitate, Luffa Cylindrica Seed Oil, Menthyl Lactate, Allantoin, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCl, Maltodextrin, Sodium Starch Octenylsuccinate, Silica, Propylene Glycol, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Carbomer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Limonene, Geraniol, Sodium Hydroxide.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Enne kasutamist loksutage korralikult. Pärast raseerimist valage väike kogus toodet peopessa, hõõruge peopesade vahel ja masseerige näonahka. Oodake, kuni see imendub.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Palsam
Raseerimisjärgne palsam

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Ziaja Yego vetiveri lõhnaga jahutav ja rahustav habemeajamisjärgne palsam

Ziaja Yego vetiveri lõhnaga jahutav ja rahustav habemeajamisjärgne palsam

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.