Yves Saint Laurent Libre Intense EDP naistele

Yves Saint Laurent Libre Intense EDP naistele Vaata suuremalt

Yves Saint Laurent Libre Intense EDP naistele

Toote ID: 42118
 5/5
Kommentaarid: 19
Prekės ID: 42118
Kommentaarid: 19

26,99 €

Toote ID: 42118
 5/5
Kommentaarid: 19
Prekės ID: 42118
Kommentaarid: 19

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 30 ml., 50 ml., 90 ml., 10 ml.
Sugu Naistele
Kontsentratsioon EDP
Pakend(id) Standardpakend
Toote tüüp Parfüüm
Lõhna tüüp Merevaik-Fougère, Idamaine – Fougère
Kehapiirkonnad Kogu kehale
Ülemised noodid Lavendel, Bergamot, Mandariin
Keskmised noodid Lavendel, Apelsiniõied, Valgeõieline jasmiin, Jasmiin, Orhidee
Alumised noodid Madagaskari vanillikaunad, Vanilje, Tonka uba, Ambra, Vetiveeria, Lõhnav vetiveeria

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Miski ei õhku vaba ja vallutavat vaimu nagu Yves Saint Laurent Libre Intense parfüümvesi. See atraktiivne ja lummav aroom on uhke oma intensiivsuse üle ja sellest saab iga naise vabaduse väljendus, kes kehtestab oma reeglid. Tegemist on oma eelkäija ägedama versiooniga, milles voogab ohjeldamatu naiselik jõud võimsa elemendina ning äge, kaasaegne ja autentne naiselikkus omandab ootamatuid tähendusi. Vaba, julge ja dünaamiline – see on YSL Libre Intense naine.

Aromaatne koostis pakatab bergamoti ja mandariini mahlastest nootidest, mida saadab prantsuse lavendli noot. Lavendli puhas ja rahulik kooskõla võrgutab lõhna sensuaalse südame, mis sädeleb ootamatute ja erksate lilleliste varjunditega. Tuneesia armastuse valguses õitsevad apelsiniõied annavad lõhnale eksklusiivse ja intensiivse delikatessi, mida täiendavad jasmiini ja säravad orhidee noodid. Lõhn on viimistletud Madagaskari vanilje ja lõhnavate tonKa ubade soojusega, millesse vajuvad lõhnavad kuldsed vetiverid ja merevaigu mõnus hubasus. Lõhnade peen harmoonia ja sensuaalsed noodid tagavad kauakestva nahaloleku ka pärast lõhna kuivamist.

Erksatele ja väljendusrikastele lillelõhnadele veelgi enam kui originaal rõhutav Yves Saint Laurent Libre Intense aroom on mõeldud julgele naisele, kes järgib oma instinkte. See võib olla sama dünaamiline kui mäslev ookean. Taevasse kerkiv sädelev ja ettearvamatu lõkkeleek. See on värskendav, nagu tuul, mis paneb puude latvad kaarduma. YSL Libre Intense parfüüm annab igale enesekindlale naisele võimaluse oma olemust vabalt väljendada.

Parfüümipudeli ainulaadne disain oma julge geomeetria ja kuldse YSL logoga peegeldab sees oleva lõhna väge, värvivalik aga rõhutab tule ja kulla seost.

Parfüümi kontsentratsioon:
EDC (Eau de cologne) - Odekolonn
EDT (Eau de toilette) - tualettvesi
EDP (Eau de parfum) - parfüümvesi
PP (Pure perfume) - kontsentreeritud parfüüm

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LINALOOL,CITRONELLOL BENZYL SALICYLATE, LIMONENE BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE METHYL ANTHRANILATE BENZYL ALCOHOL, COUMARIN, HYDROXYCITRONELLAL GERANIOL, CITRAL, FARNESOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CI 15985/ YELLOW 6, CI 60730 / EXT. VIOLET 2, CI 19140 / YELLOW 5 CI 14700 / RED 4

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Parfüüm

Hoiatus: Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältige silma sattumist. Mitte kasutada mõne koostisosa individuaalse talumatuse korral või vigastatud naha peal.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Yves Saint Laurent Libre Intense EDP naistele

Yves Saint Laurent Libre Intense EDP naistele

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.