Yves Saint Laurent Elle EDP naistele

Tasuta saatmine Yves Saint Laurent Elle EDP naistele Vaata suuremalt

Yves Saint Laurent Elle EDP naistele

Toote ID: 13901
 5/5
Kommentaarid: 27
Prekės ID: 13901
Kommentaarid: 27

79,99 €

Toote ID: 13901
 5/5
Kommentaarid: 27
Prekės ID: 13901
Kommentaarid: 27

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 50 ml., 90 ml.
Sugu Naistele
Kontsentratsioon EDP
Pakend(id) Standardpakend
Toote tüüp Parfüüm
Lõhna tüüp Lille – Puidu (Muskus), Lille – Puidu (Muskus), Lille – Puidu, Muskuse
Kehapiirkonnad Kogu kehale
Ülemised noodid Amalfi sidrun, Litši, Pojeng
Keskmised noodid Ebajasmiin, Roos, Freesia, Roseepipar
Alumised noodid Muskushibisk, Lõhnav vetiveeria, Vetiveeria, Patšuli, Patšuli, Seeder

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Yves Saint Laurent Elle parfüüm naistele kiirgab nooruslikku ja sõltuvust tekitavat kirge. Talle on võimatu vastu seista. Seda on võimatu endas alla suruda. Seetõttu saab iga naine, kes tunneb selle pulseerivat jõudu, igaveseks YSL Elle lõhna fänniks.

Särav, väljendusrikas ja kontrastne aroom, mis on loodud kaasaegsele, elegantsele ja ettearvamatule naisele. See, kes naudib elu ohjeldamatuid naudinguid avatud südamega ja teab, kuidas end õnnelikuna tunda. Vastuoluline Yves Saint Laurent Elle aroom saab kõigi tema soovide täitumise tagajaks.

Võluv lõhnakompositsioon algab Amalfi sidrunite ja litšide värske ja värvilise kõlaga. Nende külge klammerduvad pojengi kroonlehed ümbritsevad meeli õrna õrnuse ja elegantsiga. Nende erksad ja kohevad noodid sillutavad teed YSL Elle lõhna vürtsika ja lillelise südame juurde. Roosa pipra terav värskus selles vastandub rooside, jasmiini ja freesia õhuliste õitega. Lõpuks on tunda külluslikku puidulõhna, mis on kootud patšuli, lõhnava puuritsheina ja seedri nootidest. Ja nende intensiivset iseloomu premeeritakse muskuse ylang-ylangi puudutuse sensuaalsete paitustega.

Särav, nooruslik ja julge kompositsioon aitab luua aroomi, mis pulseerib moodsast klassikast. See on lõhn pretensioonikale, enesekindlale naisele, kes jumaldab erilist kogemust. Selline, kes püüab alati ümbritsevate pilke ja tõmbab koheselt tähelepanu. YSL Elle lõhna omanik - põnev, kordumatult stiilne ja võrgutav kui teda ümbritsev parfüümiudu.

Värsked puuviljad, soojad lillelised puudutused ja piprane puidune akord – kõik see loob põnevalt sileda, intensiivse ja naiseliku aroomi. Seetõttu on joovastav Yves Saint Laurent Elle parfüüm loodud võluma ja lummama.

Parfüümi kontsentratsioon:
EDC (Eau de cologne) - Odekolonn
EDT (Eau de toilette) - tualettvesi
EDP (Eau de parfum) - parfüümvesi
PP (Pure perfume) - kontsentreeritud parfüüm

Alcohol, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Linalool, Limonene, Citronellol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Butyphenyl, Methylpropional, Ethylhexyl Salicylate Hydroxycitronellal, Propylene Glycol, Geraniol, Coumarin, Farsenol, Cinnamyl Alcohol, Ci 60730 (Ext.Violet 2)

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Parfüüm

Hoiatus: Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältige silma sattumist. Mitte kasutada mõne koostisosa individuaalse talumatuse korral või vigastatud naha peal.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Yves Saint Laurent Elle EDP naistele

Yves Saint Laurent Elle EDP naistele

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.