Xerjoff Starlight PP lõhn naistele ja meestele

Tasuta saatmine Xerjoff Starlight PP lõhn naistele ja meestele Vaata suuremalt

Xerjoff Starlight PP lõhn naistele ja meestele

Toote ID: 55604
Prekės ID: 55604

225,49 €

Toote ID: 55604
Prekės ID: 55604

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 50 ml.
Sugu Naistele, Meestele
Kontsentratsioon PP
Pakend(id) Standardpakend
Toote tüüp Parfüüm
Lõhna tüüp Merevaigu - Vürtside, Idamaine – Vürtsi, Idamaine – Vürtsi
Kehapiirkonnad Kogu kehale
Ülemised noodid Kardemon, Bergamot
Keskmised noodid Kaneel, Nelk, Mandlid
Alumised noodid Merevaik, Seeder

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Xerjoff Starlight parfüüm on särav, gurmaanselt vürtsikas ja täis soojendavat, kreemjat mugavust aroom, olenemata soost, vanusest või ajast. Unustamatu säraga hüpnotiseeriv ja soojendavate ohetega üle kehapinna voolav aroom annab harmoonilise kvaliteedi, ahvatleva elegantsi ja eksklusiivsuse tunde.

Erksad kardemoni noodid, mida elavdab võluv bergamott oma mahlase tsitruselise karakteriga, hakkavad looma ekspressiivse lõhnakompositsiooni sära. Järk-järgult triivib selle aromaatse duo hingus Xerjoff Starlight parfüümi südame poole, kus unikaalsed vürtsiakordid, mis annavad uusi värve, lahustuvad aeglaselt. Mandlite kreemjat, pähklist puudutust täiustavad kaneeli ja nelgi noodid, mis lisavad võrgutavat soojust ja hubast magusust. Vürtsidega täidetud keerukat, ekspressiivset, kuid harmooniliselt põimunud kompositsiooni kroonib päikesevalgusesse merevaigu nootidesse uppuv õrn seeder. Xerjoff Starlight aroom, mis kiirgab meeldivatest, palsamilistest, sõltuvust tekitavatest akordidest, ärkab nahal ellu ja paljastab järk-järgult joovastavad vihjed hinnalistest essentsidest.

Xerjoff Starlight parfüüm saadab teid haruldasel ja eksootilisel teekonnal läbi soojendavate vürtside ja sensuaalsete akordide labürindi. Seda magusat, hubast ja vürtsikat aroomi nautides ei saa muud üle, kui tahate vaadata üles ja uppuda taevasse, mis on täis sädelevaid peegeldusi, soojust ja elu. Sensuaalsed Xerjoff Starlight landid näevad nii lähedased ja tuttavad välja, et tunnete end nende joovastavas embuses koheselt hubaselt ja mugavalt.

Disain võib erineda pildil olevast.

Parfüümi kontsentratsioon:
EDC (Eau de cologne) - Odekolonn
EDT (Eau de toilette) - tualettvesi
EDP (Eau de parfum) - parfüümvesi
PP (Pure perfume) - kontsentreeritud parfüüm

ALCOHOL DENAT, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BHT, AMYL CINNAMAL, ANISE ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL CINNAMATE, CINNAMAL, CINNAMYL ALCOHOL, CITRAL, COUMARIN, EUGENOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, ISOEUGENOL, LIMONENE, LINALOOL

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Parfüüm

Hoiatus: Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältige silma sattumist. Mitte kasutada mõne koostisosa individuaalse talumatuse korral või vigastatud naha peal.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Xerjoff Starlight PP lõhn naistele ja meestele

Xerjoff Starlight PP lõhn naistele ja meestele

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.