Xerjoff Opera EDP naistele ja meestele

Tasuta saatmine Xerjoff  Opera EDP naistele ja meestele Vaata suuremalt

Xerjoff Opera EDP naistele ja meestele

Toote ID: 55925
 5/5
Kommentaarid: 1
Prekės ID: 55925
Kommentaarid: 1

154,99 €

Toote ID: 55925
 5/5
Kommentaarid: 1
Prekės ID: 55925
Kommentaarid: 1

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 50 ml., 100 ml.
Sugu Naistele, Meestele
Kontsentratsioon EDP
Pakend(id) Standardpakend
Toote tüüp Parfüüm
Lõhna tüüp Puidu – Lille (Muskus), Puidu – Lille (Muskus)
Kehapiirkonnad Kogu kehale
Ülemised noodid Puuvilja noodid, Türgi roos
Keskmised noodid Ylang-ylang, Muskaatpähkel, Merevaik, Nahk
Alumised noodid Vanilje, Patšuli, Patšuli, Muskus, Muskus, Virginia seeder, Lõhnav vetiveriõli

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Soojendav, intensiivne ja rikkaliku tekstuuriga Xerjoff Opera parfüüm kutsub teid ületama seda habrast piiri õrna keerukuse ja rikkaliku, salapärase, tumeda ja sügava kogemuse vahel. Vürtsikate vürtside, lopsakate lillede, mahlaste puuviljade ja kreemja nahapehmusega aroom intrigeerib ja äratab vastupandamatu soovi kogeda seda paksu siirupise magususe ja sileda, puudrise soojuse kombinatsiooni ikka ja jälle.

Lõhna Xerjoff Opera lõhnakompositsioon algab Türgi rooside joovastavate akordidega, mille loomulikkust ja põnevat ilu paljastab värskete küpsete puuviljade magusus. Järk-järgult omandavad lõhnasüdames õitsele puhkenud lõhnava yalng-ylangi järjest rohkem rikkust ja sügavust, mille annavad idamaises vaimus säravad muskaatpähkli ja sileda naha noodid. Sensuaalse soojuse, läheduse ja lummava rahulikkuse annab sellele lillede ja vürtside mängule päikesevalgusest paitav merevaiguvärv. Lõpuks ujutavad meeled üle Haiti maalähedane patšuli ja lõhnavad kuldsed vetiverid. Nende rikkalikku sügavust, mida on võimatu ignoreerida, ümbritsevad ja kogu lõhnale lisavad veelgi rohkem värve vanilli, Virginia seedri ja pehme muskuse puudutused.

Xerjoff Opera parfüüm on vürtsikate vürtside ja joovastavate lilleakordidega kaunistatud aroom, mis on täis puiduseid, magusaid ja soojendavaid noote. See on klassikaliste itaalia ooperite kunstilist olemust kehastav aroom, mis on loodud rikkalike, kuid samas harmooniliste nootide õrna kombinatsiooniga.

Xerjoff Opera deemonlikult magus ja põnevalt võrgutav aroom meenutab paksusse hämarusse uppuvat teekonda tundmatusse maailma. Kuid selle lõhna ekstravagantset ilu ei saa kirjeldada. Selle olemasolusse võite uskuda alles pärast seda, kui tunnete seda mahlakatest, puidust ja kreemjatest akordidest säravat meistriteost.

See parfüüm kuulub rikkalikku ja salapärasesse V Collection tootesarja. Selle keskmes on pehme, intensiivne hingamine, mis kehastab sametist ilu, mis peegeldub kahtlemata Xerjoffi Opera ainulaadses aroomis.

Parfüümi kontsentratsioon:
EDC (Eau de cologne) - Odekolonn
EDT (Eau de toilette) - tualettvesi
EDP (Eau de parfum) - parfüümvesi
PP (Pure perfume) - kontsentreeritud parfüüm

Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Bht, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Benzyl, Salicylate, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, Limonene, Linalool

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Parfüüm

Hoiatus: Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältige silma sattumist. Mitte kasutada mõne koostisosa individuaalse talumatuse korral või vigastatud naha peal.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Xerjoff  Opera EDP naistele ja meestele

Xerjoff Opera EDP naistele ja meestele

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.