Versace Bright Crystal komplekt naistele (90 ml EDT + 5 ml EDT + 100 ml kehakreem + 100 ml dušigeel)

Tasuta saatmine Versace Bright Crystal komplekt naistele (90 ml EDT + 5 ml EDT + 100 ml kehakreem + 100 ml dušigeel) Vaata suuremalt

Versace Bright Crystal komplekt naistele (90 ml EDT + 5 ml EDT + 100 ml kehakreem + 100 ml dušigeel)

Toote ID: 47029
Prekės ID: 47029

84,49 €

Toote ID: 47029
Prekės ID: 47029

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 1 tk., Komplekt
Sugu Naistele
Kontsentratsioon EDT
Pakend(id) Komplekt
Funktsioonid Niisutav, hoiab, puhastamiseks, isiklikuks hügieeniks, pehmendav, pehmendav
Toote tüüp Parfüüm, Losjoon, Kehalosjoon, Dušigeel
Lõhna tüüp Lille – Puuvilja
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Kogu kehale
Ülemised noodid Yuzu, Granaatõun, Vee noodid
Keskmised noodid Lootos, Magnoolia, Pojeng
Alumised noodid Muskus, Kebratšopuu, Merevaik
Omadused Niisutavate Komponentidega

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Versace Bright Crystal parfüüm on aroom energilisele, tugevale ja enesekindlale naisele, kes pole unustanud oma naiselikkust, sarmi ja ilu. Lõhna täiuslikult kirjeldavad sõnad on sädelev kristall, mis on täpselt selle eduka Versace lõhna nimi.

Lõhn avaneb esmalt värskete granaatõunade, mahlaste küdooniate ja värske ookeanikülmaga, seejärel rullub lahti magus ja võrgutav bukett lootoseõitest, magnooliatest ja kuninglikest pojengidest. Värsket ja joovastavat lille- ja puuviljakokteili mitmekesistavad raskemad, kuid mitte vähem õrnad, soojad ja rikkalikud merevaigu, puidu ja võrgutava muskuse noodid.

Versace Bright Crystal dušigeeli võib kasutada eraldi isikliku hügieeni tootena või kui soovid intensiivsemat ja kauakestvamat aroomi, siis enne Bright Crystal parfüümi või teiste sama lõhnaga toodete kasutamist.

Versace Bright Crystal kehakreem hoolitseb hoolikalt naha eest ja annab sellele meeldiva lõhna, mis meenutab teie lemmikparfüümi aroomi. Toote kerge tekstuur tagab lihtsa kasutamise, kuna imendub kiiresti ja ei jäta kehanahale õlist kihti ning koostises olevad komponendid niisutavad, pehmendavad nahka ja kaitsevad seda kuivamise või elastsuse kadumise eest. Versace Bright Crystal parfüümi eksklusiivse aroomiga immutatud toode imbub kehasse kosutava lõhnaga, mis on täis värsket magusust ja kergust, mis annab igal kasutuskorral meeldivad aistingud, äratab meeled ja püsib terve päeva. See on suurepärane vahend naistele, kes mitte ainult ei hooli oma naha eest, vaid soovivad ka, et nende lemmikparfüümi aroom püsiks veelgi kauem.

Komplekti pakend ja komplekti komponendid (dušigeelid, vedelikud jne) uuenevad pidevalt, mistõttu võivad need erineda fotol kujutatust. Võite saada uue või vana disainiga toote.

Komplekti kuulub: Versace Bright Crystal 90 ml EDT + 5 ml EDT + 100 ml sama aroomiga kehakreem + 100 ml sama aroomiga dušigeel.

Toote disain uueneb pidevalt, mistõttu võib saadud kauba välimus erineda fotodel näidatust.

Parfüümi kontsentratsioon:
EDC (Eau de cologne) - Odekolonn
EDT (Eau de toilette) - tualettvesi
EDP (Eau de parfum) - parfüümvesi
PP (Pure perfume) - kontsentreeritud parfüüm

SG: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Polysorbate 20, Peg-150 Distearate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Cocamide Dea, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Disodium Cocoamphodiacetate, Citric Acid, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Isopropylparaben, Isobutylparaben, Butylparaben, Ci 17200, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde. BL: Aqua (Water), Ethylhexyl Stearate, Parfum (Fragrance), Cyclopentasiloxane, Polysorbate 20, Dimethicone, Carbomer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Menthyl Lactate, Peg-12 Dimethicone, Polysorbate 80, Triethanolamine, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Ethylparaben, Methylparaben, Caprylyl Glycol, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional. EDT: Alcohol Denat., SD Alcohol 39-C, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool, CI 17200/Red 33, CI 15985/Yellow 6.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Hoiatus: ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältige silma sattumist. Mitte kasutada mõne koostisosa individuaalse talumatuse korral või kahjustatud nahal. Kehakreem: Pärast dušši või vanni kandke kehale aromaatne kehakreem, seejärel kandke peale sama parfüümi. Veelgi parema tulemuse saamiseks kasutage sama aroomiga dušigeeli. Dušigeel: kandke väike kogus toodet käsna või peopesaga niiskele nahale, masseerige ja loputage hoolikalt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Losjoon
Parfüüm
Dušigeel
Kehalosjoon

Hoiatus: Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältige silma sattumist. Mitte kasutada mõne koostisosa individuaalse talumatuse korral või vigastatud naha peal.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Versace Bright Crystal komplekt naistele (90 ml EDT + 5 ml EDT + 100 ml kehakreem + 100 ml dušigeel)

Versace Bright Crystal komplekt naistele (90 ml EDT + 5 ml EDT + 100 ml kehakreem + 100 ml dušigeel)

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.