Valentino Uomo Born In Roma Yellow Dream EDT meestele

Tasuta saatmine pakiautomaati Valentino Uomo Born In Roma Yellow Dream EDT meestele Vaata suuremalt

Valentino Uomo Born In Roma Yellow Dream EDT meestele

Toote ID: 56362
 5/5
Kommentaarid: 3
Prekės ID: 56362
Kommentaarid: 3

49,99 €

Toote ID: 56362
 5/5
Kommentaarid: 3
Prekės ID: 56362
Kommentaarid: 3

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 15 ml., 30 ml., 50 ml., 100 ml.
Sugu Meestele
Kontsentratsioon EDT
Pakend(id) Standardpakend
Toote tüüp Parfüüm
Lõhna tüüp Merevaigu - Vürtside, Idamaine – Vürtsi, Idamaine – Vürtsi
Kehapiirkonnad Kogu kehale
Ülemised noodid Ananass, Mandariinipuu, Mandariin
Keskmised noodid Piparkoogid, Ingver, Vürtsised noodid
Alumised noodid Vanilje, Seeder

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Valentino Uomo Born In Roma Yellow Dream parfüüm meestele loob lõhnava pildi Roomast. See jäädvustab loojuva päikese kuldse valguse ja moodsatest neoonvärvidest inspireeritud sära. Rooma kultuurist ja esteetikast inspireeritud lõhna iseloomustab erakordne värskus, teravus ja hubane soojus.

Uomo Born In Roma Yellow Dream aroom loob maailma täis idamaist ja vürtsikat värskust. See on mõeldud energilisele, teotahtelisele ja kangekaelsele mehele, kes loob julgelt oma elulugu. Selle lõhna omanik on kõnekas, elegantne inimene, kellel on peen mehelik veetlus. Seetõttu täiendab selle lõhna pehme, värske ja soojendav magus iseloom iga tema valikut.

Lõhn avaneb mahlase mandariini tilgaga, mis on üle ujutatud ananassi eksootiliste nootidega. Seda värsket, energilist ja lummavat akordimängu soojendavad Valentino Uomo Born In Roma Yellow Dream parfüümi südamevärvid. Piparkoogi ja idamaiste vürtside akordid lisavad peent sügavust. Ja nende lõhnavat meloodiat täiendab värskendavalt terav ingveri kaja, mis annab kompositsioonile värskuse tunde. Lõpetuseks viimistleb aroomi soojendav vaniljeabsoluuti ja seedriessentsi kombinatsioon. Selle tulemusena õitseb selle lõhna joovastav harmoonia soojade ja sensuaalsete emotsioonidega.

Mõnusalt mahedat ja pehmet lõhna iseloomustab täiuslik harmoonia puuviljade, puidu ja vürtsikate vürtside nootide vahel. Värske, vürtsikas ja magusalt veetlev Valentino Uomo Born In Roma Yellow Dream lõhn kehastab selle omaniku pehmust ja seksuaalsust. Seetõttu tõmbab igaüks, kes seda parfüümi kannab, koheselt ümbritsevate tähelepanu.

Puuviljade, vürtside ja puidu nootidega sädelev aroom muutub kollase värvi sümboliks. Ja selle viljad ja magusalt värskendav seksuaalsus kutsuvad sind vastupandamatult lähemale...

Uomo Born In Roma Yellow Dream parfüümi pudelit kaunistavad ikoonilised tipud, mis muudavad pudeli klassikalise disaini stiilseks.

Parfüümi kontsentratsioon:
EDC (Eau de cologne) - Odekolonn
EDT (Eau de toilette) - tualettvesi
EDP (Eau de parfum) - parfüümvesi
PP (Pure perfume) - kontsentreeritud parfüüm

ALCOHOL ●AQUA / WATER ●PARFUM / FRAGRANCE ●LIMONENE ●BENZYL SALICYLATE ●LINALOOL ●COUMARIN ●CITRONELLOL ●BENZYL ALCOHOL ●GERANIOL ●ALPHA-ISOMETHYL IONONE ●ISOEUGENOL ●CITRAL ●BENZYL BENZOATE ●METHYLANTHRANILATE●BENZYLCINNAMATE●

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Parfüüm

Hoiatus: Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältige silma sattumist. Mitte kasutada mõne koostisosa individuaalse talumatuse korral või vigastatud naha peal.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Valentino Uomo Born In Roma Yellow Dream EDT meestele

Valentino Uomo Born In Roma Yellow Dream EDT meestele

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.