Trussardi Delicate Rose EDT naistele

Trussardi Delicate Rose EDT naistele Vaata suuremalt

Trussardi Delicate Rose EDT naistele

Toote ID: 11956
 4.7/5
Kommentaarid: 38
Prekės ID: 11956
Kommentaarid: 38

23,99 €

  • Teavita mind, kui toode on saadaval

Toote ID: 11956
 4.7/5
Kommentaarid: 38
Prekės ID: 11956
Kommentaarid: 38

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 30 ml., 50 ml., 100 ml.
Sugu Naistele
Kontsentratsioon EDT
Pakend(id) Standardpakend
Toote tüüp Parfüüm
Lõhna tüüp Lille – Puuvilja, Lille – Puuvilja, Lille – Puuvilja
Kehapiirkonnad Kogu kehale
Ülemised noodid Bambus, Yuzu, Kumkvaat
Keskmised noodid Roos, Ebajasmiin, Lootos, Õun
Alumised noodid Sandlipuu, Seeder, Puidu noodid, Muskus, Muskus

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Trussardi Delicate Rose parfüüm naistele meenutab mahlakat elavat suvemaastikku. Ja viib sinna, kus päike valgustab lillede kohevaid õisi ja õrn tuul paitab õrnalt lahtisi juukseid. Trussardi Delicate Rose naise vastupandamatu ja positiivne ilu levib elegantses looduskeskkonnas.

Ainulaadne, kaasaegne ja valgust ümbritsev aroom tekitab assotsiatsioone elegantsi ja graatsilisusega. Seetõttu on naine, kes valib selle sõltuvust tekitava lõhna, tänapäeva moodne, kogenud ja sensuaalne daam. Trussardi Delicate Rose parfüüm annab talle võimaluse armastada kogu südamest ja unistada julgelt. Seetõttu saavad positiivsusest ja võitmatust usust tema pidevad kaaslased.

Aroom avaneb optimismipuhanguga kumkvaadi, lõhnava yuzu ja bambuse nootidega. Tasapisi täitub mänguline kompositsioon Trussardi Delicate Rose lõhna südames õitsevate rooside, joovastava jasmiini ja kergete lootoseõitega. Seda lõhnavat buketti ümbritsevad mahlakad rohelised õunanoodid, mis pehmendavad intensiivset lillelist iseloomu. Lõpuks kroonivad lõhna muskuse ja sandlipuu sensuaalsed akordid. Ja nende paksu pehmust täiendavad puidu ja seedri nootide hõng.

Värske, puhas ja puhas kombinatsioon lillelistest, puuviljastest ja sensuaalsetest puidunootidest saab oodiks naise puhtale õrnusele. Habrast kergust ja elavat energiat täis Trussardi Delicate Rose parfüüm - kaasaegse naise iseloomu peegeldus. Seetõttu võlub see aroom iga õrna ja elegantse daami, kes läheb läbi elu positiivsusega. Roosade peegeldustega sädelev aroom kehastab hetki, mis on täis sensuaalseid elamusi, õrna elegantsi ja lummavat valgust.

Trussardi Delicate Rose parfüüm naistele on peidetud pehmesse roosasse klaaspudelisse, mis laiendab harmooniliselt lõhna koostist.

Parfüümi kontsentratsioon:
EDC (Eau de cologne) - Odekolonn
EDT (Eau de toilette) - tualettvesi
EDP (Eau de parfum) - parfüümvesi
PP (Pure perfume) - kontsentreeritud parfüüm

Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Limonene, Citronellol, Ethylhexyl Salicylate, Linalool, Geraniol, Citral

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Parfüüm

Hoiatus: Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältige silma sattumist. Mitte kasutada mõne koostisosa individuaalse talumatuse korral või vigastatud naha peal.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Trussardi Delicate Rose EDT naistele

Trussardi Delicate Rose EDT naistele

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.