Paco Rabanne Fame EDP naistele

Paco Rabanne Fame EDP naistele Vaata suuremalt

Paco Rabanne Fame EDP naistele

Toote ID: 59195
 5/5
Kommentaarid: 11
Prekės ID: 59195
Kommentaarid: 11

27,99 €

Toote ID: 59195
 5/5
Kommentaarid: 11
Prekės ID: 59195
Kommentaarid: 11

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 30 ml., 50 ml., 80 ml., 200 ml., 10 ml., 4 ml.
Sugu Naistele
Kontsentratsioon EDP
Pakend(id) Standardpakend
Toote tüüp Parfüüm
Lõhna tüüp Lille – Puidu (Muskus), Lille – Puidu (Muskus), Lille – Puidu, Muskuse
Kehapiirkonnad Kogu kehale
Ülemised noodid Mango, Bergamot
Keskmised noodid Ebajasmiin, Boswellia
Alumised noodid Vanilje, Sandlipuu

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Paco Rabanne Fame parfüüm loob naisest uue, ootamatu ja tähelepanu köitva kuvandi. Ta on sensuaalne, atraktiivne ja ei karda tervitada iga uut päeva talle iseloomuliku energiaga. Paco Rabanne Fame lõhn, mis on täis ajatut elegantsi ja uute värvidega, muutub eksootiliseks, võrgutavaks ja unustamatuks kogemuseks iga naise jaoks, kes seda soovib.

Lõhn avaneb mängulise sädelusega, kus esile kerkivad joovastava troopilise päikese all küpsed ja põnevalt magusad mangonoodid. Oma mahlase ja värskendava vürtsikusega harmoniseerib neid delikaatselt tsitruselisest elust pulseeriv bergamott. Paco Rabanne Fame võtab järk-järgult üle lõhna südames õitseva jasmiini tähelepanu, mille hingust ümbritseb Boswellia viirukivaigu vürtsikas ja elav kaja. Ja vanilje pehmes magususes lahustunud sandlipuu täiendab mõnusalt kogu kompositsiooni.

Paco Rabanne Fame parfüüm annab naistele lõputu rõõmutunde ja võimaldab paljastada oma helge külje, mis peidab endas mängulist, nooruslikku ja julget isiksust. See on lõhn neile, kes armastavad magusaid, kreemjaid, puuviljaseid ja lillelisi aroome, mis on mähitud põnevatesse aromaatsetesse detailidesse. Romantikast, sensuaalsest seksuaalsusest ja pehmest õdususest kiirgav aroom võib võluvalt täiendada nii igapäevast kui õhtust välimust, et tuua igale sammule kaasaegse naiselikkuse jõud.

Nagu Paco Rabanne Fame parfüümi nimi viitab, on see parfüüm loodud kuulsuse ja tähelepanu saamiseks. Aroomi uuenduslik ja viimistletud koostis köidab tõeliselt meeli ja kutsub esile kaasaegse seksuaalsuse. Ja Paco Rabanne Fame lõhnale annab veelgi võlu asjaolu, et lõhnasegu on loodud moodsaimat tehnoloogiat ja spetsiaalseid, säästvalt kasvatatud tooraineid kasutades.

Parfüümi kontsentratsioon:
EDC (Eau de cologne) - Odekolonn
EDT (Eau de toilette) - tualettvesi
EDP (Eau de parfum) - parfüümvesi
PP (Pure perfume) - kontsentreeritud parfüüm

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, COUMARIN, CITRONELLOL, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CINNAMYL ALCOHOL, FARNESOL, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, BENZYL BENZOATE, CI 19140 (YELLOW 5), CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 14700 (RED 4)

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Parfüüm

Hoiatus: Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältige silma sattumist. Mitte kasutada mõne koostisosa individuaalse talumatuse korral või vigastatud naha peal.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Paco Rabanne Fame EDP naistele

Paco Rabanne Fame EDP naistele

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.