Maison Berger Paris katalüütilise lambi täide

Maison Berger Paris katalüütilise lambi täide Vaata suuremalt

Maison Berger Paris katalüütilise lambi täide

Toote ID: 60035
Prekės ID: 60035

22,49 €

Toote ID: 60035
Prekės ID: 60035

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 500 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Värskendav, neutraliseerib ebameeldivat lõhna, kauakestev
Toote tüüp Ruumide lõhnastajad
Lõhna tüüp Aromaatne – Puidu
Ülemised noodid Mandariin, Mustsõstar
Keskmised noodid Liilia, Sandlipuu, Roos
Alumised noodid Sandlipuu, Muskus, Mesi
Omadused Ilma värvaineteta

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Kasutusjuhised

Maison Berger Paris interjöörilõhnad on loodud sisestandardite järgi, mis kuuluvad maailma rangeimate hulka ja ületavad isegi ametlikke EL, USA ja IFRA kriteeriume. Sõltumatu labori poolt läbi viidud testid kinnitavad, et nende õhku paiskamisel ei leitud kahjulikke aineid. Maison Berger Paris hangib tarnijatelt kõrgeima kvaliteediga toorainet ja nõuab nende testimist, et tagada lõhna tõhusus. Brändi interjööriparfüümis kasutavad Prantsuse parfüümid nii looduslikke kui ka sünteetilisi koostisosi. See kombinatsioon võimaldab luua iseloomulikke lõhnu ja asendada haruldaseks muutunud või inimeste tervisele ohtu kujutada võivaid tooraineid.

Maison Berger Paris Enchanting Sandalwood avaneb ootamatu seguga teravast mustast sõstrast ja pehmest vürtsikast mandariinist. Lõhna südames avaldub kreemjas sametine sandlipuu noot, mida täiustab kerge roosi ja hillbilly bukett. Mysuru sandlipuu seguneb muskusega ja loob sooja meepõhja…

Kasutage koos mis tahes Lampe Bergeri katalüütlambiga, et puhastada ja lõhnastada oma kodu õrnalt. Lampe Bergeril on ainulaadne ja patenteeritud difusioonisüsteem, mis aitab kõrvaldada soovimatud lõhnad ja bakterid, hajutades samal ajal teie lemmiklõhna.

Kasutamine: Täitke lamp lehtri abil Bergeri majalõhnaga Maison Berger. Sisestage põleti Bergeri lampi, asetage kork tagasi ja oodake 20 minutit, kuni põleti ja taht võtavad endasse maja lõhna. Süüdake põleti ja oodake 2 minutit. Niipea kui leek vaibub, kustutage leek. Kinnitage kaitsehoidja ja laske lambil oma kodu puhastada ja lõhnastada. Eemaldage kaitseliitmik, sisestage difusiooni peatamiseks pistik ja vahetage liitmik välja.

Kasutamine: Täitke lamp lehtri abil Bergeri majalõhnaga Maison Berger. Sisestage põleti Bergeri lampi, asetage kork tagasi ja oodake 20 minutit, kuni põleti ja taht võtavad endasse maja lõhna. Süüdake põleti ja oodake 2 minutit. Niipea kui leek vaibub, kustutage leek. Kinnitage kaitsehoidja ja laske lambil oma kodu puhastada ja lõhnastada. Eemaldage kaitseliitmik, sisestage difusiooni peatamiseks pistik ja vahetage liitmik välja.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Maison Berger Paris katalüütilise lambi täide

Maison Berger Paris katalüütilise lambi täide

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.