Lanvin A Girl In Capri EDT naistele

Lanvin A Girl In Capri EDT naistele Vaata suuremalt

Lanvin A Girl In Capri EDT naistele

Toote ID: 37141
 4.6/5
Kommentaarid: 19
Prekės ID: 37141
Kommentaarid: 19

6,49 €

Toote ID: 37141
 4.6/5
Kommentaarid: 19
Prekės ID: 37141
Kommentaarid: 19

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 4.5 ml., 7,5 ml., 30 ml., 50 ml., 90 ml.
Sugu Naistele
Kontsentratsioon EDT
Pakend(id) Standardpakend
Toote tüüp Parfüüm
Lõhna tüüp Tsitruse
Ülemised noodid Sidrun, Limetipuu, Bergamot
Keskmised noodid Greibiõied, Merevesi, Mere noodid
Alumised noodid Valge muskus, Rannale uhutud puit, Merevaik

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Lanvin A Girl In Capri parfüüm naistele kutsub Sind minema päikesepaistelisele mereäärele. Tunneta sealt tulevate tuuleiilide mängu puuokstel, mida küpsed ja mahlased viljad alla kaaluvad. Ja vaadata, kuidas võluv, elegantne ja pingevaba naine aeglaselt kaugusesse kaob...

Lanvin A Girl In Capri aroom, mis viib teid paradiisi erakordsesse nurka – päikeselisele Capri saarele – äratab soojad ja värskendavad mälestused. 2019. aasta kevadel turule tulnud moemaja Lanvin parfüüm muutub tahes-tahtmata positiivsete mõtete, kerge ja noorusliku energia sümboliks. See on lõhn, mis äratab sisemise rõõmu, võimaldab lõõgastuda ja lihtsalt hetke nautida.

Rõõmsa ja elegantse aroomi tipunootides peitub tsitruseliste värskus, mida premeerib Itaalia sidrunite ja bergamoti kooslus. Nende helendav energia on täidetud merelainete kajaga, mida saadavad õhulised greibiõied, Lanvin A Girl In Capri lõhna südames. Lõpuks täiendab energilist nootide segu valge muskuse, triivpuu ja merevaigu kombinatsiooniga. Nende akordide võluv kõla ainult võimendab kujutluses esile kerkivaid rannamaastiku motiive.

Värske, peenelt läbimõeldud aroom laseb teil tunda muretut puhkuse õhkkonda. See on aroom, mis erutab oma pehme valguse ja lummava energiaga. Lõpptulemusena võimaldab Lanvin A Girl In Capri parfüüm põgeneda argimurede eest ja tunda midagi, mis võimaldab tõeliselt lõõgastuda.

A Girl In Capri - parfüüm noortele ja glamuursetele naistele. Neile, kes suudavad siiralt naerda, armastada ja nautida piiramatut sisemist vabadust.

Parfüümi kontsentratsioon:
EDC (Eau de cologne) - Odekolonn
EDT (Eau de toilette) - tualettvesi
EDP (Eau de parfum) - parfüümvesi
PP (Pure perfume) - kontsentreeritud parfüüm

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, BHT, BENZYL SALICYLATE, GERANIOL, CITRONELLOL, LINALOOL, CITRAL, COUMARIN, CI 14700 (RED 4), CI 19140 (YELLOW 5)

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Parfüüm

Hoiatus: Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältige silma sattumist. Mitte kasutada mõne koostisosa individuaalse talumatuse korral või vigastatud naha peal.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Lanvin A Girl In Capri EDT naistele

Lanvin A Girl In Capri EDT naistele

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.