Lalique Ombre Noire 100 ml EDP meestele

Tasuta saatmine Lalique Ombre Noire 100 ml EDP meestele Vaata suuremalt

Lalique Ombre Noire 100 ml EDP meestele

Toote ID: 30715
 4.9/5
Kommentaarid: 8
Prekės ID: 30715
Kommentaarid: 8

54,99 €

Toote ID: 30715
 4.9/5
Kommentaarid: 8
Prekės ID: 30715
Kommentaarid: 8

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 100 ml.
Sugu Meestele
Kontsentratsioon EDP
Pakend(id) Standardpakend
Toote tüüp Parfüüm
Lõhna tüüp Idamaine – Vürtsi, Idamaine – Vürtsi, Merevaigu - Vürtside
Kehapiirkonnad Kogu kehale
Ülemised noodid Bergamot, Viigilehed, Münt
Keskmised noodid Tubakas, Kaneel, Papüürus
Alumised noodid Mürr, Viiruk, Viirukipuu vaik, Konjak, Tonka uba, Seeder

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Lalique Ombre Noire parfüüm meestele kehastab rikkalikku, sensuaalset ja intensiivselt atraktiivset inimloomust. See on lõhn, mis värskendab, kuid annab samal ajal rahuliku ja peene luksuse tunde. Seetõttu muutub iga hingetõmme meeldejäävaks, lõõgastavaks ja kutsuvaks kogemuseks sukeldumaks lõpmatusse sügavusse.

See intensiivne, tume ja lummav aroom on mõeldud mehele, kes hindab luksust, väljakutseid ja uusi kogemusi. Lalique Ombre Noire parfüüm võimaldab teil uuesti tunda tema sensuaalse iseloomu ja peene meheliku elegantsi kombinatsiooni.

Rikkalik, sügav ja ümbritsev lõhn vaiguse soojusega võimaldab kolida hämarusse uppuvasse kontorisse. Kus soe ja kuiv suitsulõhn seguneb intensiivsete vestlustega. Ja selle eksklusiivne aura paljastab modernse ja luksust hindava härrasmehe prioriteedid.

Intensiivne ja soliidne aroom avaneb värske rohelusega täidetud löökidega, milles bergamot seguneb viigimarja- ja mündilehtedega. Tasapisi kerkib Ombre Noire Lalique lõhna südamesse tubaka tume magusus, mis täiendab papüüruse kuivi noote. Nende sügavat ja suitsust kaja võimendab näpuotsaga kõrbekuum, vürtsikas ja eksootiline kaneel. Aroomi koostist kroonivad lõpuks magusad ja rikkalikud lõhnavate tonka ubade, konjaki ja seedri noodid. Ning mürr ja boswellia vaik lisavad meeltele veelgi rohkem soojust ja kreemisust.

Ainulaadne, sügav ja täpselt viimistletud Lalique Ombre Noire aroom - on lõhn tänapäeva eksklusiivsele mehele. Kellelegi, kes erutab oma jõu ja põneva luksusega. Selle lõhna omanik distantseerib end ajutiselt moemaailma tipus säranud lõhnadest ja jääb alati truuks universaalsele ilule. Seetõttu saab Lalique Ombre Noire Lalique parfüüm tema igapäevaelus ilmekaks ja tähelepanu köitvaks kaaslaseks.

See on aroom, mis kutsub sind uppuma luksuse, elegantse rafineerituse ja sensuaalse sügavuse ookeani. Ilma liigse ekstravagantsuse, paatose või kergemeelse iseloomuta võlub, tõmbab tähelepanu ja annab eksklusiivsuse tunde. Lalique Ombre Noire parfüüm - kvaliteedi etalon, mis ümbritseb ja saadab teid algusest lõpuni.

Parfüümi kontsentratsioon:
EDC (Eau de cologne) - Odekolonn
EDT (Eau de toilette) - tualettvesi
EDP (Eau de parfum) - parfüümvesi
PP (Pure perfume) - kontsentreeritud parfüüm

Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, BTH, Limonene, Linalool, Coumarin, Isoeugenol, Citral, Geraniol, CI 14700 (Red4), CI 19140 (Yellow 5), CI 17200 (Red33), CI 60730 (Ext Violet 2).

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Parfüüm

Hoiatus: Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältige silma sattumist. Mitte kasutada mõne koostisosa individuaalse talumatuse korral või vigastatud naha peal.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Lalique Ombre Noire 100 ml EDP meestele

Lalique Ombre Noire 100 ml EDP meestele

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.