Lacoste L'Homme Intense EDT meestele

Lacoste L'Homme Intense EDT meestele Vaata suuremalt

Lacoste L'Homme Intense EDT meestele

Toote ID: 34674
 4.6/5
Kommentaarid: 14
Prekės ID: 34674
Kommentaarid: 14

31,99 €

Toote ID: 34674
 4.6/5
Kommentaarid: 14
Prekės ID: 34674
Kommentaarid: 14

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 50 ml., 100 ml., 150 ml.
Sugu Meestele
Kontsentratsioon EDT
Pakend(id) Standardpakend
Toote tüüp Parfüüm
Lõhna tüüp Puidu – Vürtsi, Puidu – Vürtsi
Kehapiirkonnad Kogu kehale
Ülemised noodid Rabarber, Küdoonia, Mandariinipuu, Mandariin, Apelsin, Sidrun, Greip
Keskmised noodid Ananass, Must pipar, Ingver, Mandlid, Ebajasmiin, Metüüldihüdrojasmonaat, Hedione
Alumised noodid Vanilje, Merevaik, Puuvaik, Merevaigupuit, Lõhnav vetiveeria, Vetiveeria, Seeder, Akigala puit, Kilejas lõikhein, Muskus, Muskus

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Lacoste L'Homme Intense parfüüm meestele - rikkalik, intensiivne ja hüpnotiseeriv aroom stiilsele linnamehele. See kehastab majesteetlikku luksust, nooruslikku elegantsi ja atraktiivset modernsust. Seetõttu tunneb igaüks, kes julgeb selle omaks võtta, lõhna rafineeritud olemust, kütkestades oma sisemise energiaga.

Puuviljane, värskendav ja tahke puidust soojusega ümbritsetud aroom vabastab mehe hinge, kes januneb magusate, nooruslike elamuste järele. L'Homme Lacoste Intense aroom meenutab mahlast nootide segu, mis on ümbritsetud vürtsikate ja magusate puudutustega. Seetõttu sobib see siis, kui soovid tunda end elegantse ja enesekindlana.

Lõhn avaneb rabarberi ja küdoonia hapuka kombinatsiooniga, mida täiendab tsitrusviljade karussell. Erksad mandariini noodid vahetuvad apelsinide, greipide ja sidrunite värskusega. Nende puuviljade värviline palett annab L'Homme Lacoste Intense Lacoste lõhnale mängulisuse ja elujõu. Lõhna keskmes paistavad silma troopilised ananassi ja ingveri akordid, mis on kaetud musta pipra teradega. Mandlitega ümbritsetud jasmiin ja hedioon annavad nende meloodiale kerguse ja kreemisuse. Lacoste L'Homme Intense parfüümi kompositsiooni kroonivad lõpuks soojad, vürtsikad ja puidused noodid. Need on lõhnavad puuritsheinad ja seedrid, mis sulavad vanilje, merevaigu ja puiduvaigu paksus soojuses. Ja nende maalähedast iseloomu täiendab muskuse sensuaalsesse udusse uppuvate kelmikate viirukite rikkus.

Meeldiv, puuviljane ja värskendavalt sügav aroom kehastab soliidse ja silmapaistva mehe stiili. Seetõttu muutub Lacoste L'Homme Intense parfüüm tahtmatult tema rafineeritud ja küpse iseloomu peegelduseks.

Tumesinine lõhnapudel peegeldab koostise sügavust ja elegantsi. Ja hõbedasest krokodilli logost saab austusavaldus Lacoste kaubamärgile.

Soovitatav päevaks.

Parfüümi kontsentratsioon:
EDC (Eau de cologne) - Odekolonn
EDT (Eau de toilette) - tualettvesi
EDP (Eau de parfum) - parfüümvesi
PP (Pure perfume) - kontsentreeritud parfüüm

Alcohol Denat., Aqua/Water/Eau, Parfum/Fragrance, Limonene, Linalool, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Citronellol, Benzyl, Salicylate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Coumarin, Hydroxycitronellal, Citral, Hexyl Cinnamal, Geraniol, BHT

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Parfüüm

Hoiatus: Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältige silma sattumist. Mitte kasutada mõne koostisosa individuaalse talumatuse korral või vigastatud naha peal.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Lacoste L'Homme Intense EDT meestele

Lacoste L'Homme Intense EDT meestele

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.