Escada Celebrate N.O.W. EDP naistele

Escada Celebrate N.O.W. EDP naistele Vaata suuremalt

Escada Celebrate N.O.W. EDP naistele

Toote ID: 23594
 4.9/5
Kommentaarid: 13
Prekės ID: 23594
Kommentaarid: 13

20,99 €

Toote ID: 23594
 4.9/5
Kommentaarid: 13
Prekės ID: 23594
Kommentaarid: 13

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 30 ml., 50 ml., 80 ml.
Sugu Naistele
Kontsentratsioon EDP
Pakend(id) Standardpakend
Toote tüüp Parfüüm
Lõhna tüüp Idamaine – Lille, Idamaine – Lille, Idamaine – Lille, Merevaigu - Lille
Kehapiirkonnad Kogu kehale
Ülemised noodid Ingver
Keskmised noodid Magnoolia
Alumised noodid Kaneel, Vanilje, Tonka uba

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Nautige iga hetke elus. Saage aru, et igapäevaelu koosneb väikestest ja suurtest imedest. Ja uskuda, et parim toimub just praegu. Escada Celebrate N.O.W. parfüüm naistele võimaldab teil avastada seda uskumatult põnevat positiivsuse ja valguse maagiat.

Lase oma silmadel särada. Ja lase naeratusel kaunistada oma nägu iga päev. Sellest kõigest saab ju lõpuks hinge peegel, mis peegeldab sisemist jõudu, puhast rahu ja piiritut vabadust. Escada Celebrate N.O.W. aroom muutub selleks vaikseks lubaduseks, mis paljastab iga päev naise erakordse olemuse.

Särav ja positiivne aroom saab alguse ingveri akordidest, mis on täis vürtsikat värskust ja särtsakat võlu. Nende sädelevat sära täiendab Escada Celebrate N.O.W. Lõhna keskmes on magnoolia õied. Nende terav, värskendav ja samas puhas kaja muutub naiseliku puhtuse väljenduseks. Tasapisi pikendavad seda mahlakast ja lillelist teekonda pehme vanilje ja lõhnavad tonkaoa akordid. Ja nende harmoonilisse soojusesse uppuv kaneel annab aroomile kuiva võlu ja sensuaalsuse.

Escada Celebrate N.O.W. parfüüm naistele on särav, värske ja romantiline lõhn, mis on täis soojust. Selles peitub harmoonia, sisemine energia ja teadmine, et kõik on meie endi kätes. See on lõhn, mis sisendab enesekindlust ja võimaldab tunda kogu oma olemusega igapäevaelu ilu.

Naiselik, romantiline ja meeldiv lõhn – see on Escada täiesti uus lähenemine parfümeeriale. Escada Celebrate N.O.W. parfüüm kutsub valima mängulisust ja tunnetama sellega kaasnevat õndsust.

Soe, sile ja värskendavalt magus aroom õhkub nooruslikku rõõmu, mis paneb uskuma, et kõik on ja saab korda. Ta sosistab vaikselt, kuid enesekindlalt: naerata maailmale ja see naeratab sulle...

Parfüümi kontsentratsioon:
EDC (Eau de cologne) - Odekolonn
EDT (Eau de toilette) - tualettvesi
EDP (Eau de parfum) - parfüümvesi
PP (Pure perfume) - kontsentreeritud parfüüm

ALCOHOL DENAT. . AQUA (WATER) . PARFUM (FRAGRANCE) . ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE . DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE . BHT . HYDROXYCITRONELLAL . LIMONENE . LINALOOL . BENZYL SALICYLATE . CITRONELLOL . BENZYL ALCOHOL . COUMARIN . GERANIOL . CITRAL . ANISE ALCOHOL . FARNESOL . BENZYL BENZOATE . CINNAMAL . CI 14700 (RED 4) . CI 60730 (EXT. VIOLET 2) . CI 17200 (RED 33) . CI 19140 (YELLOW 5) .

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Parfüüm

Hoiatus: Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältige silma sattumist. Mitte kasutada mõne koostisosa individuaalse talumatuse korral või vigastatud naha peal.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Escada Celebrate N.O.W. EDP naistele

Escada Celebrate N.O.W. EDP naistele

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.