DKNY Be Delicious komplekt naistele (Be Delicious EDP 30 ml.+ Fresh Blossom EDP 30 ml.)

Tasuta saatmine pakiautomaati DKNY Be Delicious komplekt naistele (Be Delicious EDP 30 ml.+ Fresh Blossom EDP 30 ml.) Vaata suuremalt

DKNY Be Delicious komplekt naistele (Be Delicious EDP 30 ml.+ Fresh Blossom EDP 30 ml.)

Toote ID: 59537
 5/5
Kommentaarid: 1
Prekės ID: 59537
Kommentaarid: 1

36,99 €

Toote ID: 59537
 5/5
Kommentaarid: 1
Prekės ID: 59537
Kommentaarid: 1

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus Komplekt, 1 tk.
Sugu Naistele
Kontsentratsioon EDP
Pakend(id) Komplekt
Toote tüüp Parfüüm
Kehapiirkonnad Kogu kehale

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

DKNY Be Delicious naiste parfüüm on midagi enamat kui lõhn. See on suhtumine. Nii kirjeldab ettevõte oma populaarseimat lõhna. See on pehme ja samal ajal väga vastupidav. Puuviljaselt värskendav ja samas väga sensuaalne. See on sama mitmekesine kui selle valiva naise isiksus. Ta on õrn ja võimas, ambitsioonikas ja hindab oma juuri. Nagu rohelisi õunu täis viljapuuaiad kuskil New Yorgi äärelinnas – sellise kuvandi loob populaarseim parfüümilõhn Donna Karan New York Be Delicious.

Mängulisest võlust ja spontaansusest pakatavas parfüüms on ühendatud linna kosmopoliitne vaim ja loomulik ürgsus. Lõhnal, nagu naistel, on kaks külge. Mõnikord tahab ta üllatada väliselt ja mõnikord sisemiselt. Saame selle kõik ühendada üheks jagamatuks tervikuks ja nautida oma terviklikkust.

Donna Karan New York Be Delicious lõhnakompositsioon koosneb kolme tüüpi lõhnadest: värsked puuviljad, romantilised lilled ja sensuaalsed puiduakordid. Puuviljade värske hingus rõhutab loomulikkust, lilled - naiselikkust, puidust akordid - tugevat iseloomu. Suussulavad värsked õunad segatuna krõmpsuvate kurkide ja sädelevate greipidega laadivad meeli. Magus kimp magnooliatest, kannikestest, roosidest, tuberoosidest ja lumeroosist sukeldub sandlipuumerre. Kompositsiooni lõpetab valge merevaigu rikkalik hõng.

2009. aastal tutvustas Donna Karan Delicious sarja uut lõhna DKNY Be Delicious Fresh Blossom. See aroom on inspireeritud kevadise värskest ja kergest õhust, mis õhkub viljapuuaedades, mis on täis kauneid õitsvaid õunapuid. DKNY Be Delicious Fresh Blossom aroom on nagu loodus ärkamas, levitades värskust ja värskust, kevadlillede erilisi aroome ja värve.

Lõhna koostis koosneb värskest kollasest greibist, virsikust, unenäolisest roosist ning jasmiini ja maikellukese sensuaalsest aroomist, mis loob illusiooni õunaõite lõhnast. Muidugi pole see täielik ilma mahlaste õunte maitsva aroomita.

Komplekti pakend ning komplekti komponentide (dušigeelid, losjoonid jne) pakendi ja tarvikute kujundus uuenevad pidevalt, mistõttu võib see erineda fotol nähtust.

Komplektis: DKNY Be Delicious 30 ml. EDP ​​parfüüm ja DKNY Be Delicious Fresh Blossom EDP 30 ml. parfüüm.

Parfüümi kontsentratsioon:
EDC (Eau de cologne) - Odekolonn
EDT (Eau de toilette) - tualettvesi
EDP (Eau de parfum) - parfüümvesi
PP (Pure perfume) - kontsentreeritud parfüüm

DKNY Be Delicious Fragrance (Parfum): Alcohol Denat., Water/Aqua/Eau, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Linalool, Hydroxycitronellal, Citronellol, Isoeugenol, Methyl 2-Octynoate, Limonene, Citral, Tetrasodium EDTA, BHT, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate. DKNY Be Delicious Fresh Blossom: ALCOHOL DENAT. WATER\AQUA\EAU. DKNY BE DELICIOUS FRESH BLOSSOM FRAGRANCE (PARFUM). BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE. ETHYLHEXYL SALICYLATE. TETRASODIUM EDTA. LINALOOL. HYDROXYCITRONELLAL. GERANIOL. CITRONELLOL. ISOEUGENOL. LIMONENE. CITRAL. RED 4 (CI 14700). RED 33 (CI 17200).

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Parfüüm

Hoiatus: Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältige silma sattumist. Mitte kasutada mõne koostisosa individuaalse talumatuse korral või vigastatud naha peal.

Kirjutage oma ülevaade

DKNY Be Delicious komplekt naistele (Be Delicious EDP 30 ml.+ Fresh Blossom EDP 30 ml.)

DKNY Be Delicious komplekt naistele (Be Delicious EDP 30 ml.+ Fresh Blossom EDP 30 ml.)

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.