Armaf Club de Nuit Parfum a Collector´s Pride komplekt naistele (3 x 30 ml. EDP)

Tasuta saatmine Armaf Club de Nuit Parfum a Collector´s Pride komplekt naistele (3 x 30 ml. EDP) Vaata suuremalt

Armaf Club de Nuit Parfum a Collector´s Pride komplekt naistele (3 x 30 ml. EDP)

Toote ID: 58122
 5/5
Kommentaarid: 2
Prekės ID: 58122
Kommentaarid: 2

79,99 €

Toote ID: 58122
 5/5
Kommentaarid: 2
Prekės ID: 58122
Kommentaarid: 2

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 1 tk., Komplekt
Sugu Naistele
Kontsentratsioon EDP
Pakend(id) Komplekt
Toote tüüp Parfüüm
Kehapiirkonnad Kogu kehale

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Kui soovite kedagi tõeliselt õnnelikuks teha, on luksuslikud lõhnad alati õige valik. Ja Armaf Club de Nuit Woman, Woman Intense ja Milestone parfüümikomplekt toovad ilusas pakendis naistele veelgi rohkem rõõmu. Usaldage täiuslikult sobiva komplekti võlu, mis avaldab muljet igale naisele.

Armaf Club De Nuit Woman - eriti luksuslik ja väga pehme lõhn naistele, kes soovivad rõhutada oma ainulaadset stiili ja teavad oma väärtust. Lõhnale on iseloomulik värske ja mahlane puuviljade ja tsitruseliste kombinatsioon, mis on kombineeritud lilleliste nootidega. Põhikompositsiooni lõpetavad vetiver, patšuli, muskus ning neid täiendab vanilje, mis annab aroomile magusa põhja ja lisab sensuaalsust.

Armaf Club De Nuit Intense Woman aroom on täis vürtse ja lilli, mida elavdab vanilje puidunoot. See lõhn sobib suurepäraselt enesekindlatele naistele, kes ei karda väljakutseid ja kellele meeldib riske võtta. "See on ilus aroom, mis on väga taskukohane. See kestab terve päeva ja teeb mind üliseksikaks. Ma ei arvanud, et seda lõhna "pimesi" ostes ma oma maitset nii ära arvaksin.'' Kompositsiooni lõpetab klassikaline vanilje ja puidu segu, mida täiustab veelgi merevaigu ja patšuli duo, andes sellele rafineeritud värskuse.

Armaf Club De Nuit Milestone naiste lõhn õhkub rafineeritust ja maalähedast atmosfääri. Seda lõhna iseloomustab selle mitmekülgsus, mistõttu pole see mõeldud ainult ööeluks. Vastupidi, selle parfüümiga võib särava auraga uhkeldada ka tööl, elumõnusid nautides või igapäevaelus viibides. Tipunoodid avanevad puuviljade ja meresoola akordidega, mis köidavad teie tähelepanu koheselt. Hiljem kolivad nad iirise, mandariini, bergamoti ja Sitsiilia sidruni mesiseks südameks. Muskus koos mereliste toonidega loob baasi. See on meeldiv, kuid mitte ülevoolav aroom, mis täiendab niisket vihmast ilma või põletavaid päikesekiiri.

Komplektis: Armaf Club de Nuit Woman 30 ml. EDP, Woman Intense 30 ml. EDP ​​ja Milestone 30 ml. EDP ​​parfüüm naistele

Parfüümi kontsentratsioon:
EDC (Eau de cologne) - Odekolonn
EDT (Eau de toilette) - tualettvesi
EDP (Eau de parfum) - parfüümvesi
PP (Pure perfume) - kontsentreeritud parfüüm

Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Linalool, Citronellol, Geraniol, Benzyl Salicylate, Cinnamyl Alcohol, Benzyl Cinnamate, Benzyl Benzoate

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Parfüüm

Hoiatus: Ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältige silma sattumist. Mitte kasutada mõne koostisosa individuaalse talumatuse korral või vigastatud naha peal.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Armaf Club de Nuit Parfum a Collector´s Pride komplekt naistele (3 x 30 ml. EDP)

Armaf Club de Nuit Parfum a Collector´s Pride komplekt naistele (3 x 30 ml. EDP)

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.