Victoria's Secret Bare Vanilla kehasprei

Victoria's Secret Bare Vanilla kehasprei Vaata suuremalt

Victoria's Secret Bare Vanilla kehasprei

Toote ID: 37196
 4.9/5
Kommentaarid: 19
Prekės ID: 37196
Kommentaarid: 19

24,99 €

Toote ID: 37196
 4.9/5
Kommentaarid: 19
Prekės ID: 37196
Kommentaarid: 19

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 250 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Toitev, niisutav, värskendav, hoiab
Toote tüüp Pihusti, Udu, Sprei-udu, Sprei-udu
Lõhna tüüp Merevaigu - Vanilli, Idamaine – Vanilje, Idamaine – Vanilje
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Kogu kehale
Ülemised noodid Vanilje, Kašmeraan, Kašmiiri puit

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Victoria's Secret Bare Vanilla kehasprei - on teekond maailma, mis on täis magusaid, sensuaalseid ja hubaseid elamusi. See lõhn kutsub esile soojuse ja mugavuse, mis tekib siis, kui pehme kašmiirloor jahedal sügisõhtul aeglaselt ümber keha mähib. Ja aroomi aromaatne koostis keerleb koheselt rikkaliku sametise vanillilõhna karusselliks.

Victoria's Secret Bare Vanilla kehasprei loob lõõgastuse ja luksuse aura. Selle toote iga hingetõmme võimaldab liikuda rahulikku oaasi, kus kaob suurlinnade sagin, ununevad päeva jooksul kogunenud mured ja emotsioonid. Ja õhku jääb vaid rahustav, soojendav ja hubane armastuse sosin.

Bare Vanilla kehaudu on minimalistliku, kuid hoolikalt läbimõeldud koostisega. See on kootud pehmetest, sensuaalsetest vanilje- ja selle soojusesse uppuvatest kašmiiri akordidest. Need elemendid segunevad sujuvalt, et luua magus, kreemjas ja kogenud sügavustunne. Kõik see muutub mugavaks kogemuseks, mis ületab meeled.

Victoria's Secret Bare Vanilla kehaudu loob maagilise, läbimõeldud ja hubase atmosfääri. Unistav, sensuaalne ja erakordselt soe aroom, mis ümbritseb igat kehakumerust ja loob romantilise meeleolu. See on aroom, mis võimaldab teil tunda kuldse päikeseloojangu mugavust ja lihtsalt nautida seda maailma õrna ilu.

See aroom on mõeldud elegantsele, loomulikule sarmile ja soojale naisele. Tema keha kaunistavad pehmed pehmed riided, mis annavad tunnistust tema rafineeritud ja siirast olemusest. Victoria's Secret Bare Vanilla lõhna omanik suudab siiralt nautida rahu enda ümber ja tunda end õnnelikuna. Ja see Victoria's Secret kehaudu suurendab ainult tema loomulikku ilu, graatsilisust ja sisemist soojust.

Aromaatne toode ümbritseb kehanaha pehme, meeldiva ja sensuaalse lõhnaga. Kuid koostises olevad toimeained niisutavad, toidavad ja hooldavad nahka hoolikalt. Seetõttu tagab Victoria's Secret Bare Vanilla kehasprei meeldiva sensoorse kogemuse ja hooldab nahka õrnalt iga kasutuskorraga.

Saate tellides uue või vana disainiga pakendi.

Kasutamine: Pihusta toodet peale vanni/duši all käimist kogu kehale. Enne kehaudu pihustamist võid lisaks kasutada kehavõid – nii püsib lõhn kauem.

Alcohol Denat., Water (Aqua), Fragrance (Parfum), Butylene Glycol, BHT, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldeyde, Linalool, Coumarin, Geraniol.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Pihusta toodet peale vanni/duši all käimist kogu kehale. Enne kehaudu pihustamist võid lisaks kasutada kehavõid – nii püsib lõhn kauem.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Pihusti
Udu
Sprei-udu

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Victoria's Secret Bare Vanilla kehasprei

Victoria's Secret Bare Vanilla kehasprei

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.