The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% näo kontsentraat

The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% näo kontsentraat Vaata suuremalt

The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% näo kontsentraat

Toote ID: 48408
Prekės ID: 48408

11,49 €

Toote ID: 48408
Prekės ID: 48408

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 30 ml.
Kontsentratsioon 2%, 23 %
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Võitleb vananemise märkidega, helendab nahka, niisutav, silub, eemaldab pigmendilaigud
Toote tüüp Kontsentraat
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Näole
Omadused Antioksüdantidega, C-Vitamiiniga, Hüaluroonhappega, Ei sisalda silikoone
Professionaalidele Kasutamiseks koolitatud spetsialistidele

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% on kreemseerum C-vitamiini ja hüaluroonhappega.

C-vitamiin on tõhus antioksüdant, mis muudab nahatooni heledamaks, niisutab, silub nahapinda ning vähendab vananemisilminguid ja hüperpigmentatsiooni. See toode on vee- ja silikoonivaba 23% L-askorbiinhappe pulbri suspensioon, mis jääb täiesti stabiilseks, kuna ei sisalda vett. Süsteemi toetab dehüdreeritud hüaluroonhappe sfääride lisamine nähtava pinna sileduse ja C-vitamiini kasulikkuse tagamiseks.

Kuidas kasutada:

Kandke väike kogus toodet hommikul või pärastlõunal (soovitavalt pärastlõunal). Vältida silma sattumist. Pärast kasutamist võib oodata kipitustunnet. Kui tunne on talumiseks liiga tugev, võib toodet iga kord segada teiste teie valitud kreemide või seerumitega.

Ärrituse ilmnemisel lõpetage kasutamine ja konsulteerige arstiga.

Mitte kasutada koos niatsiinamiidi, EUK 134 ja peptiide sisaldavate toodetega.

Märkus: see on väga peene L-askorbiinhappe pulbri suspensioon, mis tagab ülikõrge C-vitamiini kontsentratsiooni kohese paikse toime. Selle vormingu kasutamisel tuleb arvestada kahe olulise asjaga:

  • esimese 1-2 kasutusnädala jooksul on oodata väga tugevat kipitust, kuni naha taluvus nii tugeva toime suhtes suureneb.
  • puudrivorm ei lase tootel tunda end näol nagu seerumit, ihupiima või kreemi ning iga pealekandmine võtab aega vaid mõne sekundi. Võib segada teiste soovitud nahahooldustoodetega.

Ascorbic Acid, Squalane, Isodecyl Neopentanoate, Isononyl Isononanoate, Coconut Alkanes, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Ethylhexyl Palmitate, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Hyaluronate, Glucomannan, Coco-Caprylate/Caprate, Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer, Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Crosspolymer, Trihydroxystearin, BHT.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Kandke väike kogus toodet hommikul või pärastlõunal (soovitavalt pärastlõunal). Vältida silma sattumist. Pärast kasutamist võib oodata kipitustunnet. Kui tunne on talumiseks liiga tugev, võib toodet iga kord segada teiste teie valitud kreemide või seerumitega. Ärrituse ilmnemisel lõpetage kasutamine ja konsulteerige arstiga. Mitte kasutada koos niatsiinamiidi, EUK 134 ja peptiide sisaldavate toodetega. Märkus: see on väga peene L-askorbiinhappe pulbri suspensioon, mis tagab ülikõrge C-vitamiini kontsentratsiooni kohese paikse toime. Selle formaadi kasutamisel tuleb arvestada kahe olulise asjaga: oodata väga tugevat kipitustunnet esimese 1-2 kasutusnädala jooksul, kuni naha taluvus nii tugeva toime suhtes suureneb. Puudrivorm ei lase tootel tunda end näol nagu seerumit, ihupiima või kreemi ning iga pealekandmine võtab aega vaid mõne sekundi. Võib segada teiste soovitud nahahooldustoodetega.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% näo kontsentraat

The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% näo kontsentraat

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.