The Ordinary Resveratrool 3% + feruliinhappe 3% seerum näole

The Ordinary Resveratrool 3% + feruliinhappe 3% seerum näole Vaata suuremalt

The Ordinary Resveratrool 3% + feruliinhappe 3% seerum näole

Toote ID: 48405
Prekės ID: 48405

14,29 €

Toote ID: 48405
Prekės ID: 48405

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 30 ml.
Kontsentratsioon 3 %
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Kaitseb, võitleb vananemise märkidega, kortsudevastane, vähendab naha hüperpigmentatsiooni, taastab elujõu, tagab elastsust, stimuleerib kollageeni teket, kortsude vastane
Toote tüüp Seerum
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele, küpsele
Kehapiirkonnad Näole
Omadused Väärtuslike hapetega, Antioksüdantidega, Ei sisalda silikoone, Ei sisalda õli, Alkoholivaba
Professionaalidele Kasutamiseks koolitatud spetsialistidele

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

The Ordinary's Resveratrol 3% + ferrulic acid 3% koostis ühendab endas väga kõrge kontsentratsiooni kahte tugevaimat ja kõige olulisemat nahahoolduse antioksüdanti: resveratrooli ja feruliinhapet. Nahahooldustooted sisaldavad tavaliselt 1% või vähem resveratrooli ja 0,5% või vähem feruliinhapet. See koostis sisaldab 3% – see on eriti kõrge kontsentratsioon. Vesi võib kahjustada mis tahes antioksüdantide stabiilsust, seega ei sisalda see koostis vett, silikoone, õlisid ega alkoholi.

Tavaline Resveratrooli seerum 3% + Ferulic Acid 3% on seerum, mis vähendab tõhusalt esimesi naha vananemise märke ja kaitseb seda negatiivsete keskkonnamõjude eest. Toode vähendab kortsude sügavust, valgendab õrnalt vanuselaike, kõrvaldab punetuse ja stimuleerib regeneratsiooniprotsesse.

Võimas antioksüdant resveratrool kaitseb nahka ultraviolettkiirguse põhjustatud fotokahjustuste eest. Feruliinhape – taimerakkudes leiduv fütokeemiline ühend, mis stimuleerib kollageeni sünteesi, muudab naha elastseks ja aeglustab vananemisprotsesse. Selle põletikuvastane toime kõrvaldab tõhusalt aknet ja ärritusi: alates aknest PMS-i ajal kuni rosaatsea või ekseemi ägenemiseni. The Ordinary Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3% on kaitsev ja rahustav seerum, mis parandab naha tugevust ja immuunsust.

Selle koostisega resveratrool on 100% saadud jaapani vooljast pargitatrast ning feruliinhape on tugeva toimega antioksüdant, mis esineb looduslikult taimede rakuseintes (näiteks kaer ja õunaseemned), kus tal on võtmeroll – kaitse ja enesesäilitamine. Nende kahe tugeva koostisaine peamine eelis on nende võime neutraliseerida vabu radikaale.

Resveratrooli 3% + ferrulihapet 3% võib kasutada üksi või kasu veelgi suurendamiseks koos The Ordinary Vitamin C 23% + HA 2% või C-vitamiini 30% ravimitega, et luua suurepärane antioksüdantide võrgustik.

Kuidas kasutada:

Kandke üksi või pärast veepõhiseid seerumeid, enne õlide või raskemate kreemide kandmist. Või segada teiste vahenditega, et oluliselt suurendada nende antioksüdantseid omadusi. See toode on väga kontsentreeritud, nii et seda saab tõhususe vähendamiseks lahjendada paljude õlidega. Mitte kasutada tundlikul või kahjustatud nahal. Kui tekib ärritus, lõpetage selle võtmine ja konsulteerige arstiga. Kasutage ainult vastavalt juhistele. Enne kasutamist on soovitatav teha allergia test. Kaitsta laste eest. Mitte hoida sügavkülmas.

Toote disain uueneb pidevalt, mistõttu võib saadud kauba välimus erineda fotodel näidatust.

Propanediol, Resveratrol, Ferulic Acid.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kuidas kasutada: Kandke üksi või pärast veepõhiseid seerumeid, enne õlide või raskemate kreemide kandmist. Või segada teiste vahenditega, et oluliselt suurendada nende antioksüdantseid omadusi. See toode on väga kontsentreeritud, nii et seda saab tõhususe vähendamiseks lahjendada paljude õlidega. Mitte kasutada tundlikul või kahjustatud nahal. Kui tekib ärritus, lõpetage selle võtmine ja konsulteerige arstiga. Kasutage ainult vastavalt juhistele. Enne kasutamist on soovitatav teha allergia test. Kaitsta laste eest. Mitte hoida sügavkülmas.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Seerum

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

The Ordinary Resveratrool 3% + feruliinhappe 3% seerum näole

The Ordinary Resveratrool 3% + feruliinhappe 3% seerum näole

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.