Shiseido Refreshing Cleansing Water puhastav näovesi 180 ml

Shiseido Refreshing Cleansing Water puhastav näovesi 180 ml Vaata suuremalt

Shiseido Refreshing Cleansing Water puhastav näovesi 180 ml

Toote ID: 40185
Prekės ID: 40185

29,99 €

Toote ID: 40185
Prekės ID: 40185

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 180 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Niisutav, hoiab, puhastamiseks, värskendav, kaitseb, ei ummista poore, akne vastane, annab energiat, reguleerib rasueritust, taastab elujõu
Toote tüüp Mitsellaarvesi, Vesi
Kehapiirkonnad Näole, Kaelale
Omadused Niisutavate Komponentidega, Väärtuslike ekstraktidega, Alkoholivaba, Rasvkomponentideta, Neutraalne pH

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

hiseido Refreshing Cleansing Water on õrn veepõhine näopuhastusvahend, mis eemaldab näonahalt tõhusalt kosmeetika, liigse rasu ja muu mustuse, mis võivad ummistada poore ja põhjustada nahavigu. See säilitab naha loomuliku tasakaalu ja leevendab nahka.

Shiseido Refreshing Cleansing Water puhastav näovesi koos niisutavate komponentide ja väärtuslike ekstraktidega puhastab õrnalt, elustab, niisutab ja kaitseb näonahka.

Omadused:

pH tasakaalustatud koostis;

takistab liigset rasueritust;

puhastab ja niisutab nahka ilma kuivus- ja ebamugavustunnet tekitamata;

Ideaalne, kui on kiire või oled liikvel, aga ei taha lasta oma näonaha puhastusrituaalil kannatada. Ph tasakaalustatud koostist täiustavad maagilise sarapuu ja rosmariini ekstraktid, säilitades naha loomuliku tasakaalu värskendamisel – jättes näonaha täiesti puhtaks, ilma kuivamiseta.

Toodet saab kasutada ka mitsellaarveena meigi puhastamiseks, kuna see ei sisalda alkoholi, rasvaseid komponente ega jäta kleepuvat tunnet.

Pojengijuure ja rosmariiniekstraktidega koostis reguleerib rasueritust ja säilitab naha puhtuse, ei ummista poore, optimeerides seeläbi naha barjäärifunktsiooni ja takistades seeläbi akne teket.

Dermatoloogiliselt testitud.

Kasutamine: Vajutage 2-3 pumbatäit puhastusvahendit vatitupsule ja pühkige meik maha. Korrake protseduuri nii mitu korda kui vaja.

Toote disain uueneb pidevalt, mistõttu võib saadud kauba välimus erineda fotodel näidatust.

WATER(AQUA/EAU)・BUTYLENE GLYCOL・DIPROPYLENE GLYCOL・PEG/PPG-50/40 DIMETHYL ETHER・PPG-13-DECYLTETRADECETH-24・PHENOXYETHANOL・METHYLPARABEN・TETRAHYDROXYPROPYL ETHYLENEDIAMINE・BETAINE・CITRIC ACID・SODIUM CITRATE・FRAGRANCE (PARFUM)・DIMORPHOLINOPYRIDAZINONE・SODIUM METAPHOSPHATE・CITRONELLOL・LINALOOL・LIMONENE・PAEONIA ALBIFLORA ROOT EXTRACT・TOCOPHEROL・HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) LEAF EXTRACT・ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT (ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT)・BENZOIC ACID・

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Valage 2-3 pumpa puhastusvahendit vatitupsule ja pühkige meik maha. Korrake protseduuri nii mitu korda kui vaja.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Mitsellaarvesi
Vesi

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Shiseido Refreshing Cleansing Water puhastav näovesi 180 ml

Shiseido Refreshing Cleansing Water puhastav näovesi 180 ml

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.