Rituals The Ritual Of Karma Invisible Sun Protection Hydra Boost Complex kaitsev näokreem SPF30-ga

Rituals The Ritual Of Karma Invisible Sun Protection Hydra Boost Complex kaitsev näokreem SPF30-ga Vaata suuremalt

Rituals The Ritual Of Karma Invisible Sun Protection Hydra Boost Complex kaitsev näokreem SPF30-ga

Toote ID: 67566
Prekės ID: 67566

18,29 €

Toote ID: 67566
Prekės ID: 67566

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 50 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Päikesekaitse, kaitseb, kaitsva spf-filtriga, niisutav, säilitab naha niiskustasakaalu, ei ärrita, veekindel, rahustav, pinguldav, tagab elastsuse, annab mati efekti, ei jäta jälgi, tugevdav
Toote tüüp Päikesekaitsekreem näole, Kreem, Näokreem, Päikese-/päevituskosmeetika, Päikesekaitsekreem, Päikesekaitse
Naha seisund/tüüp Kuivale nahale, Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Näole
Omadused SPF filtriga, Väärtuslike Kompleksidega, Antioksüdantidega, Niisutavate Komponentidega, Punavetika ekstraktiga, Merevetikatega, Väärtuslike vetikatega
SPF kaitse tase SPF30

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Tutvuge õige päikesehooldustootega: Rituals The Ritual Of Karma Invisible Sun Protection Hydra Boost Complex SPF30. Niisutav kreem imendub kiiresti nahka ja sellel on täiustatud kaitsesüsteem, mis koosneb võimsast looduslikust antioksüdantide kompleksist. Toode põhineb valgel teel, looduslikul E-vitamiinil ja hõlmikpuul. Tootes sisalduv E-vitamiin toimib loodusliku UV-filtrina, omab antioksüdantseid omadusi ja toetab terve naha seisundit, samas kui toote kõrge SPF-tase kaitseb näonahka UVA- ja UVB-kiirguse põhjustatud kahjustuste eest, aitab vältida nahaärritust ja põletusi. Koostis on ka veekindel, mistõttu sobib ideaalselt basseini või mere äärde.

Rituals The Ritual Of Karma Invisible Sun Protection Hydra Boost Complex niisutav kreem koos Hydra Boost Complexiga rahustab kuiva ja janunevat nahka, taastab naha tugevuse ja elastsuse. Peale toote pealekandmist ei jäta see valget kihti ja annab mati pinna. See sisaldab ka punase- ja mikrovetikate segu, mis suurendab loomulikult päikesekaitset.

Parimate tulemuste saavutamiseks on soovitatav toodet regulaarselt kasutada.

Kasutamine: Kandke vajalik kogus kreemi nahale ja masseerige kuni see on täielikult imendunud. Kasutage toodet 30 minutit enne päikese kätte minekut. Kasutage korduvalt päeva jooksul ja pärast iga ujumist.

Aqua/Water, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Isopropyl Palmitate, Ethylhexyl Salicylate, Potassium Cetyl Phosphate, C12-15 Alkyl Benzoate, Cetearyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Nannochloropsis Oculata Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Porphyra Umbilicalis Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Silybum Marianum Seed Oil, Squalane, Parfum/Fragrance, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Diethylhexyl Butamido Triazone, Glyceryl Stearate, Xanthan Gum, Microcrystalline Cellulose, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Acacia Senegal Gum, Cellulose Gum, Alcohol, Caprylyl Glycol, Caprylhydroxamic Acid, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Citral, Aminomethyl Propanol.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Kandke vajalik kogus kreemi nahale ja masseerige kuni see on täielikult imendunud. Kasutage toodet 30 minutit enne päikese kätte minekut. Kasutage korduvalt päeva jooksul ja pärast iga ujumist.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Kreem
Näokreem
Päikesekaitse
Päikese-/päevituskosmeetika

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Rituals The Ritual Of Karma Invisible Sun Protection Hydra Boost Complex kaitsev näokreem SPF30-ga

Rituals The Ritual Of Karma Invisible Sun Protection Hydra Boost Complex kaitsev näokreem SPF30-ga

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.