Purity Vision Bio Pine Water männihüdrolaat

Purity Vision Bio Pine Water männihüdrolaat Vaata suuremalt

Purity Vision Bio Pine Water männihüdrolaat

Toote ID: 63694
Prekės ID: 63694

11,29 €

Toote ID: 63694
Prekės ID: 63694

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 100 ml.
Sugu Naistele, Meestele, Lastele
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Hoiab, raviv, ravipreparaat, taastav, niisutav, säilitab naha niiskustasakaalu, rahustav, värskendav, toonib, puhastab õhku, puhastamiseks, eemaldab liigset rasva, silub, siluv, toitev, reguleerib rasueritust, ei ärrita, peale raseerimist
Toote tüüp Hüdrolaat
Juuste seisund/tüüp Kõikidele juuksetüüpidele
Juuste värv Pole määratud
Naha seisund/tüüp Tundlikule nahale, Kergesti ärrituvale nahale
Kehapiirkonnad Kogu kehale, Näole, Juustele
Omadused Ei sisalda lõhnaaineid, Ei sisalda Sünteetilisi lõhnaaineid, Ilma värvaineteta, Ei sisalda sünteetilisi värvaineid, Alkoholivaba, Männi ekstraktiga, Männi ekstraktiga

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Purity Vision Bio Pine Water männihüdrolaat sobib oma elustava ja rahustava toime tõttu eriti hästi tundlikule ja ekseemile kalduvale nahale. Saate seda kasutada oma igapäevases nahahoolduses tooniku ja niisutajana. Lisaks on männil antiseptiline toime ning selle aroom mõjub positiivselt hingamisteedele, lisaks puhastab ja värskendab õhku.

Andke oma nahale annus niisutust ja värskust. Probleemne nahk hindab seda vahendit enim rasu tootmist normaliseeriva võime tõttu. Kasuta juuste kammimiseks ka Purity Vision Bio Pine Water männi hüdrolaati. Lihtsalt kanna vajalik kogus kogu juuste pikkusele ja alusta aeglaselt kammimist. Peale selle toote pealekandmist lõhnavad ka su juuksed mõnusalt ja siidiselt. Tänu männi taastavale ja niisutavale toimele saad kanda toodet otse juurtele, toetades nii nende loomulikku kasvu ning varustades kuiva peanahka vajaliku toitmisega.

Purity Vision Bio Pine Water männihüdrolaat sobib oma 100% loodusliku koostise tõttu ka beebide nahahoolduseks. Pihustage vajalik kogus toodet peopesale ja masseerige õrnalt beebi nahka. Koostises olevad toimeained hoolitsevad laste tundliku naha eest, rahustavad ja niisutavad seda ning sobivad suurepäraselt ka laste juustele. Sa mitte ainult ei aita neil loomulikult kasvada, vaid on ka suurepärane abimees õhukeste juuste kammimisel.

Purity Vision Bio Pine Water Pine Hydrosol sobib oma rahustava ja taastava toime tõttu suurepäraselt ka meestele habemeajamisjärgseks ja habemehooldusvahendiks. Pihustage vajalik kogus seda vett peopesadele ja kandke pärast raseerimist ärritunud kohtadele. Toode rahustab ärritunud piirkondi ja elustab meeldivalt nahka.

Kasutamine: pihustage toodet puhtale ja kuivale näole ning laske imenduda. Juustele – pihustage toodet kuivadele või niisketele juustele ja juurtele ning laske imenduda.

100% Pinus Sylvestris Leaf Water

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: pihustage toodet puhtale ja kuivale näole ning laske imenduda. Juustele – pihustage toodet kuivadele või niisketele juustele ja juurtele ning laske imenduda.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Purity Vision Bio Pine Water männihüdrolaat

Purity Vision Bio Pine Water männihüdrolaat

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.