Molton Brown Fiery Pink Pepper Hand Cream kätekreem

Molton Brown Fiery Pink Pepper Hand Cream kätekreem Vaata suuremalt

Molton Brown Fiery Pink Pepper Hand Cream kätekreem

Toote ID: 67952
Prekės ID: 67952

12,29 €

Toote ID: 67952
Prekės ID: 67952

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 40 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Pehmendav, hoiab, ei jäta jälgi, niisutav, säilitab naha niiskustasakaalu, pehmendav, vähendab naha ketendust, vähendab arritust, kõrvaldab kuivuse tunde, taastav, raviv, ravipreparaat, parandab vereringet, noorendav, ühtlustab naha tooni, rahustav
Toote tüüp Kreem, Kätekreem
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Kätele
Omadused Väärtuslike Kompleksidega

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Fiery Pink Pepperi tipunoot vürtsikas roosa pipar on kombineeritud mahlase apelsini ja värske elemivaiguga, et kutsuda esile meretuule ja magusa puuvilja viljaliha aroom. Koostise südameks on muskaatpähkli-, seedri- ja ingveriõli, mis äratab sensuaalsuse. Kerged tammesambla ja patšuli noodid tõstavad esile lõhna põhja.

Eksklusiivsete taimede lummav aroom ja nende ekstraktide eelised on Molton Brown Fiery Pink Pepper Hand Cream visiitkaardiks. Sellel tootel on pehme siidine tekstuur, mis ümbritseb õrnalt teie nahka, pakkudes sellele võrratut hooldust, imendub kiiresti, jätmata rasvast või kleepuvat kihti. Peale toote kasutamist märkad kohe, et käed on muutunud niisutatumaks ja pehmemaks, kadunud on ketendus ja sügelus ning naha liigsest kuivamisest tingitud ebamugavustunne. Koostises sisalduv taastav kompleks aitab taastada kahjustatud naharakke, kiirendab väikeste haavade ja kriimustuste paranemist.

Ingveri ja roosa pipra ekstraktid ergutavad vereringet, aitavad nahal kiiremini küllastuda kasulike mikroelementidega, soodustavad selle noorenemist, ühtlustavad toonust. Jasmiini, mandariini ja pipra lõhna rõhutavad seedripuu ja metsasambla puidunoodid, muutes aroomi rahulikumaks ja vähem pealetükkivaks.

Kasutamine: kandke väike kogus toodet puhtale ja kuivale kätenahale. Hõõruge õrnalt nahale ja küüntele.

Water / Aqua / Eau, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Propylheptyl Caprylate, Cetearyl Alcohol, Fragrance / Parfum, Ethylhexylglycerin, Glycine Soja (Soybean) Oil, Isohexadecane, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Tauratecopolymer, Stearic Acid, Palmitic Acid, Sorbitan Caprylate, Polysorbate 80, Sorbitan Oleate, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxycitronellal, Citral, Linalool, Tocopherol, Propanediol, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Sodium Hydroxide, Citric Acid.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: kandke väike kogus toodet puhtale ja kuivale kätenahale. Hõõruge õrnalt nahale ja küüntele.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Kreem
Kätekreem

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Molton Brown Fiery Pink Pepper Hand Cream kätekreem

Molton Brown Fiery Pink Pepper Hand Cream kätekreem

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.