Matis Reponse Fondamentale Authentik-Water mitsellaarvesi

Matis Reponse Fondamentale Authentik-Water mitsellaarvesi Vaata suuremalt

Matis Reponse Fondamentale Authentik-Water mitsellaarvesi

Toote ID: 61761
Prekės ID: 61761

30,49 €

Toote ID: 61761
Prekės ID: 61761

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 200 ml.
Sugu Naistele
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Eemaldab meigi, eemaldab surnud naharakud ja mustuse, kaitseb, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, sära andev, eemaldab, värskendav, pehmendav
Toote tüüp Mitsellaarvesi
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Näole
Omadused Väärtuslike Kompleksidega, Antioksüdantidega, Roosiveega

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Matis Reponse Fondamentale Authentik-Water mitsellaarvesi eemaldab ühe sammuga kõik meigi, mustuse ja saasteainete jäljed.

Võimas tootevalem ühendab endas biotehnoloogia ja taimsed omadused. PMO3 kompleks takistab õhusaaste (süsinikuosakesed, nanoosakesed, osoon) nahale kleepumist. Antioksüdantne damaskuse roosivesi aitab kaitsta nahka vabade radikaalide eest. Nahk muutub täielikult puhtaks, hingab ja särab.

- PMO3 saastevastane kompleks on täiuslik kombinatsioon biotehnoloogiast ja taimede omadustest. See on tõeline füüsiline ja bioloogiline kilp, mis koosneb marmorist ja naistepunast, taimsest toimeainest ja suure molekulmassiga polüsahhariidist. See piirab õhusaaste nakkumist nahale.

- Damaski roosivesi on antioksüdant, mis aitab nahal end vabade radikaalide eest kaitsta. Nahale õrn, puhastab, värskendab ja pehmendab.

Kasutamine: pühkige näo- ja kaelanahk mitsellaarvees leotatud vatipadjaga, sulgege silmad, vajadusel korrake protseduuri. Kasutage kaks korda päevas: hommikul ja õhtul.

AQUA (WATER), POLYSORBATE 20, GLYCERIN, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, MARRUBIUM VULGARE EXTRACT, CITRUS LIMON (LEMON) FRUIT EXTRACT, FUMARIA OFFICINALIS FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, VACCINIUM MACROCARPON (CRANBERRY) FRUIT EXTRACT, XYLITYLGLUCOSIDE, FUMARIC ACID, ANHYDROXYLITOL, BIOSACCHARIDE GUM-4, XYLITOL, CAPRYLYL GLYCOL, PVP, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PEG-8, PENTYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, SODIUM CHLORIDE, PROPYLENE GLYCOL, TOCOPHEROL, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM SULFITE, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, DISODIUM EDTA, POTASSIUM SORBATE, TETRASODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE, SORBIC ACID, BENZYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: pühkige näo- ja kaelanahk mitsellaarvees leotatud vatipadjaga, sulgege silmad, vajadusel korrake protseduuri. Kasutage kaks korda päevas: hommikul ja õhtul.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Mitsellaarvesi

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Matis Reponse Fondamentale Authentik-Water mitsellaarvesi

Matis Reponse Fondamentale Authentik-Water mitsellaarvesi

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.