La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel näopuhastusvahend

La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel näopuhastusvahend Vaata suuremalt

La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel näopuhastusvahend

Toote ID: 48950
Prekės ID: 48950

20,99 €

  • Teavita mind, kui toode on saadaval

Toote ID: 48950
Prekės ID: 48950

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 50 ml., 200 ml., 300 ml., 400 ml., 2 x 400 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Sügavpuhastav, puhastamiseks, eemaldab liigset rasva, eemaldab naha läiget, kõrvaldab kuivuse tunde, värskendav, rahustav, hoiab, puhastab poore, ei ummista poore, akne vastane, ei tekita allergiat, vähendab tundlikkust, kaitseb, ei raskenda, ei ärrita, säilitab nahka, reguleerib rasueritust, su terminiu vandeniu, su terminiu vandeniu
Toote tüüp Pesuvahend, Geel
Naha seisund/tüüp Rasusele nahale, Rasusele/kombineeritud nahale, Kombineeritud/Rasusele, Probleemsele nahale, Tundlikule nahale, Kergesti ärrituvale nahale
Kehapiirkonnad Näole
Omadused Väärtuslike Kompleksidega, Tsingiga, Termilise veega, Allikaveega, Alkoholivaba, Ei sisalda Parabeene, Ei sisalda sünteetilisi värvaineid, Ilma värvaineteta, Ei sisalda seepi, Mittekomedogeenne, Neutraalne pH

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel sügavpuhastav näopesuvahend tagab hoolika nahahoolduse ja puhtuse.

Unikaalse koostiseg toode on loodud aitama hoolitsema probleemse näonaha eest. Toode eemaldab tõhusalt erinevad ebapuhtused, mis ummistavad poore ja stimuleerivad põletikulisi nahaprotsesse. La Roche-Posay Effaclar puhastusvahend reguleerib ka rasueritust ja taastab meeldiva puhtustunde. Selle tulemusena tagab toode tõhusa hoolduse rasusele, aknele kalduvale või ärritunud nahale.

Toodet on täiendatud spetsiaalselt tundlikule ja kergesti ärrituvale nahale mõeldud puhastuskomponentidega. Tsinkpidolaat puhastab õrnalt nahka ja aitab eemaldada liigset rasu. Toote hüpoallergeenset koostist täiendab ka La Roche-Posay termiline allikavesi, mis on rikas mineraalide, mikroelementide ja looduslike antioksüdantide poolest. Selle tulemusena La Roche-Posay Effaclar Cleanser puhastusvahend rahustab, värskendab nahka ja annab õrna, kuid tõhusa toime. Kõik see aitab ohutult ja lihtsalt hoolitseda probleemse, ärritunud ja kergesti kahjustuva naha eest. Läbipaistev geelkoostis levib nahal kergesti ja annab optimaalse värskustunde.

La Roche-Posay näopesuvahendi põhiomadused:

  • tagab tõhusa puhastusefekti;
  • reguleerib rasueritust;
  • taastab erakordse puhtuse ja värskuse tunde;
  • ei kuivata ega ärrita nahka;
  • säilitab naha loomuliku pH taseme;
  • puhastab poore.

La Roche-Posay Effaclar puhastusvahend eemaldab mustuse ja liigse rasu, kaitseb seda kuivuse ja ärrituse eest. Selle tulemusena muutub näonahk puhtaks, värskeks ning selle pH-tase jääb loomulikuks.

Ilma alkoholita. Ilma parabeenideta. Ilma värvaineteta. Ilma seebita.

Testitud dermatoloogide poolt.

Kasutamine: hõõruge väikest kogust peopesade vahel, kuni see hakkab vahutama. Kandke leige veega niisutatud nahale. Pärast seda peske ja kuivatage nahk põhjalikult.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, PEG-8, Coco-Betaine, Hexylene Glycol, Sodium Chloride, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Zinc PCA, Sodium Hydroxide, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance).

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: hõõruge väikest kogust peopesade vahel, kuni see hakkab vahutama. Kandke leige veega niisutatud nahale. Pärast seda peske ja kuivatage nahk põhjalikult.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Pesuvahend
Geel

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel näopuhastusvahend

La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel näopuhastusvahend

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.