La Roche-Posay Anthelios Family SPF50+ päikesekaitsesprei kogu perele

La Roche-Posay Anthelios Family SPF50+ päikesekaitsesprei kogu perele Vaata suuremalt

La Roche-Posay Anthelios Family SPF50+ päikesekaitsesprei kogu perele

Toote ID: 63034
Prekės ID: 63034

32,49 €

Toote ID: 63034
Prekės ID: 63034

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 300 ml.
Sugu Naistele, Lastele, Meestele
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Kaitsva spf-filtriga, päikesekaitse, kaitseb, veekindel, ei jäta jälgi, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, niisutav, säilitab naha niiskustasakaalu
Toote tüüp Päikesekaitse, Päikesekaitsesprei, Pihusti
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele, Tundlikule nahale
Kehapiirkonnad Kogu kehale, Näole
Omadused Vitamiinidega, E-vitamiiniga, Glütseriiniga, Ei sisalda Sünteetilisi lõhnaaineid, SPF filtriga, UV filtriga
SPF kaitse tase SPF50+

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

La Roche-Posay Anthelios Family SPF50+ tagab laste ja täiskasvanute nahale ülikõrge päikesekaitse.

See päikesekaitsekreem sobib kõigile pereliikmetele, muutes selle äärmiselt praktiliseks. Mitterasvane tekstuur on vee-, higi- ja liivakindel ning ei jäta nahale valgeid jälgi. See sobib ka ülitundlikule ja päikest mittetaluvale nahale, kuna ei sisalda kunstlikke lõhnaaineid.

Anthelios Family minimalistlik koostis kaitseb nahka laia spektriga UVA ja UVB kiirte eest, samuti aitab ära hoida kahjulike infrapunakiirte ja saaste põhjustatud kahjustusi.

- Toode sisaldab patenteeritud filtreerimistehnoloogiat, mis pakub võimsat kombinatsiooni UV-filtritest ja antioksüdantidest, mis ulatuvad kaugemale UV-kaitse laiast spektrist.

- Netlock tehnoloogia aitab luua naha pinnale kaitsva ühtlase kihi, kaitstes nahka edukalt päikesekiirguse eest. See tehnoloogia tagab optimaalse kaitse, niiskuskindluse ja kerge konsistentsi.

- Glütseriin tõmbab vett ligi ja seob selle nahaga, hoides seda niisutatud ja kaitstuna keskkonna ärritusallikate eest pikka aega.

- E-vitamiinil on antioksüdantsed omadused, mis kaitsevad naharakke vabade radikaalide kahjustuste ja päikesevalgusest põhjustatud rakumutatsioonide eest.

Kasutamine: pihustada näole ja kehale ühtlaselt, suurtes annustes, 30 minutit enne päikese käes viibimist. Kandke sageli, eriti pärast higistamist, ujumist või rätikuga kuivatamist, et säilitada kõrge kaitsetase. Vältige keskpäevast päikese käes viibimist. Ärge hoidke imikuid ja lapsi otsese päikesevalguse käes.

AQUA/WATER, ALCOHOL DENAT, HOMOSALATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, C12-22 ALKYL ACRYLATE/HYDROXYETHYLACRYLATE COPOLYMER, DROMETRIZOLE TRISILOXANE, DIISOPROPYL ADIPATE, DIISOPROPYL SEBACATE, DICAPRYLYL ETHER, TOCOPHEROL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM POLYACRYLATE, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: pihustada näole ja kehale ühtlaselt, suurtes annustes, 30 minutit enne päikese käes viibimist. Kandke sageli, eriti pärast higistamist, ujumist või rätikuga kuivatamist, et säilitada kõrge kaitsetase. Vältige keskpäevast päikese käes viibimist. Ärge hoidke imikuid ja lapsi otsese päikesevalguse käes.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Pihusti
Päikesekaitse

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

La Roche-Posay Anthelios Family SPF50+ päikesekaitsesprei kogu perele

La Roche-Posay Anthelios Family SPF50+ päikesekaitsesprei kogu perele

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.