Eveline Extra Soft SOS Cream jalakreem

Eveline Extra Soft SOS Cream jalakreem Vaata suuremalt

Eveline Extra Soft SOS Cream jalakreem

Toote ID: 66184
Prekės ID: 66184

4,99 €

Toote ID: 66184
Prekės ID: 66184

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 100 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Aitab lõhedel paraneda, raviva toimega, leevendab valu, pehmendav, silub, siluv, värskendav, niisutav, säilitab naha niiskustasakaalu, toitev, ei ärrita, kõrvaldab kuivuse tunde, tagab elastsuse, taastav, põletikuvastase/antiseptilise toimega, rahustav, pehmendav, ei raskenda, desinfitseerib, antibakteriaalsete omadustega, tugevdav
Toote tüüp Kreem, Jalakreem
Naha seisund/tüüp Kahjustatud, Väga kuivale nahale, Kuivale nahale, Probleemsele nahale, Soomuselisele nahale
Kehapiirkonnad Jalgadele
Omadused Nisuiduõliga, A vitamiiniga, E-vitamiiniga, F vitamiiniga, Kummelõliga, Mentooliga, Kampriga, Betaiiniga

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Kare, kuiv ja pragudega nahk kandadel põhjustab suurt ebamugavust ja valulikku tunnet. Nendest ebameeldivatest probleemidest aitab vabaneda Eveline Extra Soft SOS Cream jalakreem, mis hoolitseb õrna jalgade naha pehmuse, sileduse ja värskuse eest. Toode eemaldab tõhusalt praod, nii et nahk muutub täiuslikuks ja puudutamisel meeldivaks.

Nisuiduõli, mis on toote põhiosa, niisutab, toidab ja küllastab nahka kasulike mikroelementidega. Kõrvaldab ärrituse ja kuivuse, muudab naha elastseks ja siledaks. Vitamiinid A, E, F soodustavad regenereerimisprotsesse ja aitavad kaasa kahjustatud piirkondade kiirele taastumisele. Kummeli ekstrakt leevendab põletikku ja rahustab ärritunud nahka, pehmendab kudesid. Mentool värskendab ja parandab pragusid, andes kergustunde. Kamper desinfitseerib ja eemaldab põletikulise protsessi. Looduslik betaiin reguleerib optimaalset niiskustaset ja parandab naha elastsust.

Pehmendav kreem tungib pragudesse ning ravib need valutult ja tõhusalt 7 päeva jooksul. Toode tugevdab nahka, kõrvaldades pragude põhjuse ja võideldes mikroobide tekkega.

Kasutamine: kandke väike kogus toodet puhaste ja kuivade jalgade nahale. Jäta imenduma.

"AQUA (WATER), UREA, CETEARYL ALCOHOL, PARAFFINUM LIQUIDUM, CETEARETH-20, CERA MICROCRISTALLINA, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE SE, TRIACETIN, LINOLEIC ACID, TOCOPHEROL, TRITICUM VULGARE GERM OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ISOPROPYL MYRISTATE, POLYSORBATE 20, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT, OLUS OIL, ALCOHOL DENAT., RETINYL PALMITATE, PHENOXYETHANOL, BETAINE, DMDM HYDANTOIN, PEG-20 GLYCERYL LAURATE, METHYLPARABEN, MENTHOL, BUTYLPARABEN, CAMPHOR, ETHYLPARABEN, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALONATE, PROPYLPARABEN, PARFUM (FRAGRANCE), AMYL CINNAMAL, CITRAL, CITRONELLOL, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL."

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: kandke väike kogus toodet puhaste ja kuivade jalgade nahale. Jäta imenduma.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Kreem
Jalakreem

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Eveline Extra Soft SOS Cream jalakreem

Eveline Extra Soft SOS Cream jalakreem

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.