Dr Irena Eris Cleanology Make-Up Removal meigieemaldaja

Dr Irena Eris Cleanology Make-Up Removal meigieemaldaja Vaata suuremalt

Dr Irena Eris Cleanology Make-Up Removal meigieemaldaja

Toote ID: 68959
Prekės ID: 68959

9,79 €

Toote ID: 68959
Prekės ID: 68959

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 200 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Rahustav, eemaldab meigi, puhastamiseks, niisutav, säilitab naha niiskustasakaalu, kaitseb, lisab puna, pehmendav
Toote tüüp Puhastusvahend, Meigieemaldaja
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Silmadele, Näole
Omadused Mitsellidega, Jojobaõliga, Orgaanilise jojobaõlig, Hüaluroonhappega, Pantenooliga

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Dr Irena Eris Cleanology Make-Up Removal meigieemaldajal on uuenduslikud puhastavad ja rahustavad omadused, mida täiustab mitsellaarne struktuur. Mitsellid seovad endasse ebapuhtused ja eemaldavad need ettevaatlikult ka kõige sügavamatest nahakihtidest, rikkumata seejuures loomulikku hüdro- ja lipiidide tasakaalu, samuti naharakkude pH tasakaalu.

Toode aitab õrnalt, kuid tõhusalt eemaldada nahalt kõik meigiosakesed – nii tavalised kui ka veekindlad, luues unustamatu mugavustunde. Tänu oligoelementide, vaha biomimeetiliste jojobaterade, hüaluroonhappe ja pantenooli kombinatsioonile saab nahk vajaliku niisutuse ja kaitse.

Pärast Dr Irena Eris Cleanology Make-Up Removal meigieemaldaja kasutamist omandab nahk silmapilkselt silmipimestava puhtuse ja satiinse pehmuse, mis rõõmustab sind iga päev.

Kasutamine: puhasta silma-, näo-, kaela- ja dekolteepiirkonna nahk mitsellaarvees niisutatud vatipadjaga, vajadusel korda protseduuri.

Aqua (Water), Poloxamer 188, Sorbeth-30, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Glycerin, Propanediol, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-70 Mango Glycerides, PEG-10 Olive Glycerides, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Calcium Gluconate, Hydrolyzed Linseed Extract, BHT, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: puhasta silma-, näo-, kaela- ja dekolteepiirkonna nahk mitsellaarvees niisutatud vatipadjaga, vajadusel korda protseduuri.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Meigieemaldaja

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Dr Irena Eris Cleanology Make-Up Removal meigieemaldaja

Dr Irena Eris Cleanology Make-Up Removal meigieemaldaja

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.