Bielenda Golden Ceramides Firming Body Balm pinguldav kehapalsam

Bielenda Golden Ceramides Firming Body Balm pinguldav kehapalsam Vaata suuremalt

Bielenda Golden Ceramides Firming Body Balm pinguldav kehapalsam

Toote ID: 72321
Prekės ID: 72321

8,29 €

Toote ID: 72321
Prekės ID: 72321

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 400 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Pinguldav, taastav, niisutav, silub, siluv, säilitab naha niiskustasakaalu, toitev, värskendav, pehmendav, tagab elastsuse, kaitseb, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, stimuleerib kollageeni teket, võitleb vananemise märkidega
Toote tüüp Palsam
Naha seisund/tüüp Väga kuivale nahale
Kehapiirkonnad Kogu kehale
Omadused Väärtuslike Kompleksidega, Keramiididega, Kuldsete osakestega, Kamelliaseemneõliga, oomega rasvhapetega, Vitamiinidega, A vitamiiniga, C-Vitamiiniga, E-vitamiiniga

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Sametiselt kreemja tekstuuri ja imelise lõhnaga pinguldav kehapalsam Bielenda Golden Ceramides Firming Body Balm kasutab keramiidide jõudu naha sügavuti taastamiseks. Täiendav 24K kuld ja kameeliaõli tagavad optimaalse niisutuse ja toitmise ning moodustavad tõhusa ja täiustatud süsteemi, mis elustab väga kuiva nahka.

Palsam parandab nähtavalt naha kvaliteeti, välimust ja seisundit. Mõnusalt pinguldab ja silub ning intensiivselt niisutab. See pehmendab nahka ja parandab selle elastsust, samuti hoiab ära epidermise kuivuse ja kareduse ning enneaegse lõtvumise. Kõrvaldab ebamugavustunde, mis on seotud naha kuivuse ebameeldiva tundega.

Nahaga bioloogiliselt ühilduv multikeramiidide 1, 3 ja 6 kompleks tungib kergesti nahka ning aitab taastada selle struktuuri. Naha täiendamine looduslike keramiididega loob läbitungimatu barjääri, mis kaitseb seda veekao ja välistegurite hävitava mõju eest. See omandab uue kvaliteedi – paraneb struktuur ja välimus, muutub siledaks, elastseks, optimaalselt niisutatuks ja täielikult taaselustatuks.

24-karaadine kuld stimuleerib naharakke kollageeni tootma, pinguldab, regenereerib, parandab naha elastsust ja värvi, aeglustab lõtvumisprotsesse.

Kameeliaõli, mis sisaldab rohkelt Omega-9 happeid ning A-, B-, C- ja E-vitamiini, elustab, toidab ja niisutab nahka, stimuleerib uue kollageeni tootmist.

Kasutamine: kandke masseerides kogu kehale.

Aqua (Water), Ethylhexyl Stearate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Isodecyl Neopentanoate, Camellia Japonica Seed Oil, Gold (nano), Ceramide EOP, Ceramide NP, Ceramide AP, Vegetable Oil, Squalene, Glycine Soja (Soybean) Oil, Cholesterol, Phytosphingosine, Dimethicone, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Lauroyl Lactylate, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Ascorbyl Palmitate, Mica, Tin Oxide, Xanthan Gum, Sodium Polyacrylate, Carbomer, Disodium EDTA, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 77891.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: kandke masseerides kogu kehale.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Palsam

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Bielenda Golden Ceramides Firming Body Balm pinguldav kehapalsam

Bielenda Golden Ceramides Firming Body Balm pinguldav kehapalsam

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.