Apis Optima Moisturizing Face Mask niisutav näomask

Apis Optima Moisturizing Face Mask niisutav näomask Vaata suuremalt

Apis Optima Moisturizing Face Mask niisutav näomask

Toote ID: 77711
Prekės ID: 77711

7,79 €

Toote ID: 77711
Prekės ID: 77711

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 100 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Niisutav, silub, siluv, säilitab naha niiskustasakaalu, värskendav, tagab elastsuse, puhastab poore, eemaldab toksiine, rahustav, tugevdav, küllastab nahka hapnikuga, kortsude vastane, pinguldav, stimuleerib rakkude uuenemist, toitev, kaitseb, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, taastav, parandab vereringet, tugevdab kapillaare, antibakteriaalsete omadustega, põletikuvastase/antiseptilise toimega, vähendab punetust, eemaldab turse, pehmendav
Toote tüüp Mask, Näomask
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Näole
Omadused Loodusliku päritoluga koostisosadega, Niisutavate Komponentidega, Mineraalidega, Väärtuslike Mineraalidega, Hüaluroonhappega, Siidi proteiiniga, Vetikaekstraktiga, Väärtuslike vetikatega, Aloe vera ekstraktiga, Merevetikatega, Aaloega, Kollageeniga, Elastiiniga, Makadaamiaõliga, Vitamiinidega, A vitamiiniga, E vitamiiniga, Argaani õliga, Sheavõiga, Aminohappega, Su mikroelementais, Vasega, Tsingiga, Magneesiumiga, Valguga, C-Vitamiiniga, Väärtuslike ekstraktidega, Väärtuslike õlidega, Pantenooliga

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Apis Optima Moisturizing Face Mask mask sobib kõikidele nahatüüpidele, mis vajavad intensiivset niisutust.

Toode sisaldab hoolikalt valitud aktiivainete kompleksi sügavat niisutust vajavale nahale. Rikastatud Surnumere mineraalide, hüaluroonhappe, siidiproteiinide, vetikaekstrakti, aloe vera ja teiste toimeainetega, muutub nahk pärast kasutamist ideaalselt siledaks. Samuti värskendab mask ja muudab naha elastsemaks.

Surnumere mineraalidel on omadus tungida sügavale nahapooridesse ja neid puhastada, stimuleerida rakkude ainevahetust, aktiveerida naha loomulikke funktsioone ning tugevdada selle võimet eemaldada mürgiseid aineid. Samuti on neil rahustav toime, tugevdatakse nahka, elavdatakse seda, paraneb nahaaluste vereringe protsesside toimimine, mistõttu nahk on paremini hapnikuga varustatud ja elujõuline.

Hüaluroonhapet kasutatakse ühe väärtuslikuma niisutava tegurina.

Kollageen säilitab naha kõrge hüdratatsioonitaseme, silub mikrokortse ja pinguldab.

Elastiin parandab naha elastsust ja tugevust, on suurepäraste niisutavate ja siluvate omadustega ning vähendab vananemisprotsesse.

Makadaamiaõli on rikas A-, B-, E-vitamiini ja mineraalainete poolest, sobib kuivale ja tundlikule nahale, imendub kiiresti, parandab nähtavalt naha välimust, regenereerib ja toidab.

Argaaniaõli on võimsa regenereeriva toimega nooruse eliksiir, mis aitab vähendada kortsude teket, leevendada akne, allergiate ja psoriaasi sümptomeid.

Sheavõil on erakordsed toitvad ja taastavad omadused ning see kaitseb UV-kiirte eest.

Maisiekstrakt on rikas aminohapete, suhkrute, B-vitamiinide ja mikroelementide, nagu raud, vask, tsink ja magneesium, poolest. Stimuleerib rakkude ainevahetust, aeglustab vananemisprotsessi, niisutab sügavuti ja vähendab nähtavalt kortsude sügavust.

Vetikaekstrakt sisaldab rikkalikult mikroelemente, peamiselt joodi ja aminohappeid, valke, B-grupi vitamiine ning C- ja E-vitamiini. Parandab vereringet, rahustab ärritusi ja tugevdab naha kaitsebarjääri. Niisutab intensiivselt nahka ja taastab selle elastsuse.

Mimoosi ekstrakt aeglustab tõhusalt vananemisprotsessi, on tugevate niisutavate omadustega ja tugevdab naha kapillaare. Sellel on antibakteriaalsed ja põletikuvastased omadused, vähendab oluliselt punetust ja turset.

D-pantenool niisutab intensiivselt, pehmendab ja muudab epidermise elastseks.

Kasutamine: Kandke ühtlane kiht maski puhastatud näole, kaelale, dekolteepiirkonnale, vältides silma- ja suupiirkonda. Laske mõjuda 10-15 minutit, seejärel peske leige vee või toonikuga maha. Maski tuleks kasutada 1-3 korda nädalas, olenevalt individuaalsest nahavajadusest.

Aqua, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cetearyl Alcohol & Ceteareth 20, Glycerin, Carbomer, Sodium Hyaluronate, Propylene Glycol, Collagen, Hydrolyzed Elastin, Algae Extract, Triethanolamine, Sal Maris, Aloe Extract, Lecithin, Sorbitol, D-panthenol, Glucose, Trilaureth-4-Phosphate, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Xanthan Gum, Palmitoyl Tetrapeptide, Mimose Extract, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Argania Spinosa Oil/Argania Spinosa Kernel Oil, Butyrospermum Parkii, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Parfum.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Kandke ühtlane kiht maski puhastatud näole, kaelale, dekolteepiirkonnale, vältides silma- ja suupiirkonda. Laske mõjuda 10-15 minutit, seejärel peske leige vee või toonikuga maha. Maski tuleks kasutada 1-3 korda nädalas, olenevalt individuaalsest nahavajadusest.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Mask

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Apis Optima Moisturizing Face Mask niisutav näomask

Apis Optima Moisturizing Face Mask niisutav näomask

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.