Apis Lifting Peptide Lifting and Tensing pinguldav silmaseerum

Apis Lifting Peptide Lifting and Tensing pinguldav silmaseerum Vaata suuremalt

Apis Lifting Peptide Lifting and Tensing pinguldav silmaseerum

Toote ID: 77684
Prekės ID: 77684

11,99 €

Toote ID: 77684
Prekės ID: 77684

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 30 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Pinguldav, tõstev, lõdvestab, kortsude vastane, niisutav, silub, siluv, küllastab nahka hapnikuga, kaitseb, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, säilitab naha niiskustasakaalu, toonib, lisab puna, tagab elastsuse, toitev, rahustav, põletikuvastase/antiseptilise toimega
Toote tüüp Seerum
Naha seisund/tüüp küpsele, Väga kuivale nahale
Kehapiirkonnad Silmaümbruse nahale, Silmaalustele
Omadused Loodusliku päritoluga koostisosadega, Niisutavate Komponentidega, Peptiididega, Koensüümiga Q10, Hüaluroonhappega, Makadaamiaõliga, Väärtuslike õlidega, Kinoaga, Kookose õliga
Professionaalidele Kasutamiseks koolitatud spetsialistidele

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Apis Professional Lifting Peptide Lifting and Tensing Eye Serum on mõeldud igat tüüpi küpsele, dehüdreeritud, kortsudele kalduvale nahale, mis vajab kiiret pinguldamist.

Sisaldab sünergiliselt aktiivseid koostisosi, mis tõstavad ja pinguldavad nahka. See on uuenduslik kombinatsioon biomimeetilisest neuropeptiidist SNAP-8™ peptiidist, mis blokeerib matkivaid lihasspasme ja millel on lõõgastav toime cobioliftiga, 100% loodusliku kinoaseemnete tõstva koostisosaga. Koensüüm Q10 mõjutab rakkude varustatust hapnikuga ja kaitseb neid vabade radikaalide kahjuliku mõju eest. Niisutab intensiivselt hüaluroonhappe, monoi ja makadaamia õlidega. Silmaümbruse nahk muutub toonuses, klaariks ja pinguldatuks. Mõju on nähtav pärast esimest kasutuskorda.

SNAP-8™ peptiid – SNAP-8 mehhanism põhineb näolihaste kontraktsioonide blokeerimisel, mille tulemuseks on siledamad kortsud ja siledam nahk. See on alternatiiv botuliintoksiinile.

Koensüüm Q10 on noorendava toimega, vähendab peeneid kortse ning suurendab naha elastsust ja tugevust.

Hüaluroonhapet kasutatakse ühe väärtuslikuma niisutava tegurina.

Monoi õli Tahitilt – ühendab toitva kookosõli ja gardeeniaõite eksootilise lõhna. See täiuslikult niisutab ja toidab nahka, annab rahustava ja põletikuvastase toime.

COBIOLIFT™ – saadud kinoa seemnetest. Tänu suurele polüsahhariidide sisaldusele annab kilet moodustava ja niisutava efekti. Annab lifting-efekti ja nahale noorusliku välimuse, silub koheselt nahapinda, vähendab kortse.

Mõeldud professionaalseks kasutamiseks.

Kasutamine: kandke ringjate liigutustega väike kogus toodet silmaalusele nahale ja laske imenduda.

Aqua, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Coco-Caprylate/Caprate, Acetyl Octapeptide-3, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Palmitoyl Tetrapeptide, Carbomer, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Squalane, Cocos Nucifera Oil, Gardenia Tahitensis Flower, C.l 77891, Titanium Dioxide & Mica & Tin Oxide, Sodium Hydroxide, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: kandke ringjate liigutustega väike kogus toodet silmaalusele nahale ja laske imenduda.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Seerum

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Apis Lifting Peptide Lifting and Tensing pinguldav silmaseerum

Apis Lifting Peptide Lifting and Tensing pinguldav silmaseerum

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.