Apis Home Terapis Cleansing Hydrogel Toner hüdrogeeltoonik näole

Apis Home Terapis Cleansing Hydrogel Toner hüdrogeeltoonik näole Vaata suuremalt

Apis Home Terapis Cleansing Hydrogel Toner hüdrogeeltoonik näole

Toote ID: 77806
Prekės ID: 77806

11,49 €

Toote ID: 77806
Prekės ID: 77806

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 300 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Eemaldab surnud naharakud ja mustuse, koorimiseks, parandab naha tekstuuri, helendab nahka, antibakteriaalsete omadustega, rahustav, niisutav, silub, siluv, säilitab naha niiskustasakaalu, eemaldab, ühtlustab naha tooni, stimuleerib rakkude uuenemist, pehmendav, tugevdav, taastav, pinguldav, tagab elastsuse, parandab vereringet, toitev, võitleb vananemise märkidega, kaitseb, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, pehmendav
Toote tüüp Toonik
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Näole
Omadused Loodusliku päritoluga koostisosadega, Mandlihappega, Antibakteriaalsete komponentidega, Aaloega, Niisutavate Komponentidega, Pantenooliga, AHA happega, Siidi proteiiniga, Vetikaekstraktiga, Väärtuslike vetikatega, Merevetikatega, Vitamiinidega, A vitamiiniga, C-Vitamiiniga, E-vitamiiniga, Mineraalidega, Mandli õliga, Valguga, Linoolhappega, Oleiinhappega, Hüaluroonhappega, Väärtuslike Kompleksidega

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Apis Home Terapis Cleansing Hydrogel Toner on mõeldud kõikidele nahatüüpidele (v.a tundlik).

Mandlihappega puhastav toonik koorib õrnalt surnud naharakud, parandab selle struktuuri, helestab pärast päikest tekkinud värvimuutusi, on antibakteriaalse toimega ja rahustab. Sisaldab ka niisutavat aloe vera ekstrakti, Hydromanil formulat™ ja d-pantenooli. Toonik puhastab suurepäraselt nahka, andes sellele ühtlase tooni.

Mandelhape on AHA-de (alfa-hüdroksühapete) rühma kuuluv hape, mis koorib sarvkesta rakkude pindmisi kihte. Sellel on niisutavad, taastavad ja siluvad omadused.

Siidiproteiin – annab nahale pehmuse ja sileduse, omab tõstvaid ja niisutavaid omadusi.

Vetikaekstrakt – parandab vereringet, rahustab ärritusi ja tugevdab naha kaitsebarjääri. Niisutab intensiivselt nahka, taastab selle tugevuse ja elastsuse.

Aloe vera ekstrakt tagab nahale optimaalse niisutuse ja elastsuse, parandab vereringet, stimuleerib rakke, toidab ja on antibakteriaalse toimega. See on rikas A-, B-, C-, E-vitamiini ja mineraalainete poolest.

Mandliõli saadakse mandli viljapuu seemnetest. See sisaldab valke, mineraalsooli ja A-, E-, D- ja B-rühma vitamiine. Vitamiine A ja E peetakse "nooruse vitamiinideks", mis avaldavad positiivset mõju naha pingulusele ja elastsusele ning aeglustavad vananemisprotsesse. D-vitamiin kaitseb negatiivsete välistegurite eest ja B-rühma vitamiinid takistavad rakkude dehüdratsiooni. Mandliõlis on ka rohkesti linool- ja oleiinhappeid, mis pehmendavad epidermist ja tugevdavad epidermise lipiidide kaitsebarjääri nahas.

D-pantenool niisutab intensiivselt, pehmendab ja muudab epidermise elastseks. See rahustab tõhusalt ärritusi, rahustab ja kaitseb liiga tundlikku nahka.

Hüaluroonhapet kasutatakse ühe väärtuslikuma niisutava tegurina.

Complex Hydromanil™ – Peruu taime ekstrakt – omab niisutavaid omadusi.

Kasutamine: Puhasta näo-, kaela- ja dekoltee nahk toonikuga niisutatud vatipadjakesega, vältides silma- ja suuümbrust.

Aqua, Glycerin, Mandelic Acid, Hydrolyzed Silk, Aloe Extract, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Xantham Gum, D-panthenol, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Almond Oil Cosmetic (Olus Oil), Parfum.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Puhasta näo-, kaela- ja dekoltee nahk toonikuga niisutatud vatipadjakesega, vältides silma- ja suuümbrust.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Toonik

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Apis Home Terapis Cleansing Hydrogel Toner hüdrogeeltoonik näole

Apis Home Terapis Cleansing Hydrogel Toner hüdrogeeltoonik näole

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.