Wet Brush Original Detangler Watercolor Tie Dye Limited juuksehari

Wet Brush Original Detangler Watercolor Tie Dye Limited juuksehari Vaata suuremalt

Wet Brush Original Detangler Watercolor Tie Dye Limited juuksehari

Toote ID: 70097
Prekės ID: 70097

8,49 €

Toote ID: 70097
Prekės ID: 70097

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 1 tk.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Lihtsustab juuste kammimist, silub, siluv, sära andev, parandab peanaha verevarustust, parandab vereringet, kasvu edendamiseks, kaitseb
Toote tüüp Juuksehari, Hari
Juuste seisund/tüüp Kõikidele juuksetüüpidele
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele, Tundlikule nahale
Kehapiirkonnad Juustele, Peanahale

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Kasutusjuhised

Harutage lahti oma juukseid Wet Brush Detangler'iga – ülipehmete harjastega harjaga, mis libiseb läbi juuste, eemaldades õrnalt sõlmed, et juuksed oleksid siledad ja läikivad.

Wet Brush on tänu oma intelliflexi harjastele parim hari, mis kunagi tehtud, mis ei kahjusta juukseid, vaid muudab need veelgi tervemaks ja kaunimaks. Saladus on kombinatsioon intelliflexi harjaste süsteemist uuenduslike, ülipehmete, stabiilsete, õrnade ja masseerivate otstega, mis stimuleerivad folliikuli vereringet ja on mõeldud kiiremaks karvakasvuks. Õhukesed, tugevad ja äärmiselt painduvad harjased libisevad sõlmede vahel ilma venituse ja valuta. Need sobivad kõikidele juuksetüüpidele, ka kõige tundlikumale peanahale, sobivad ideaalselt nii märgadele kui kuivadele juustele.

Aastal 2022 kollektsiooni limiteeritud väljaandega Wet Brush Original Detangler Watercolor Tie Dye Limited Edition hari oma mustrite ja varjunditega on inspireeritud loodusest, üksikisikust ja maast koos kõigi selle nüansside ja toonidega.

Kasutamine: Kasutage kuivadele või märgadele juustele. Ärge kasutage koos fööniga. Juukseharja on soovitatav puhastada kord nädalas ja pesta õrna šampooniga. Kasutage üks minut kaks korda päevas, hommikul ja õhtul õrnade, kergete liigutustega. Alustage juuste otstest ja liikuge järk-järgult kuni juurteni. Pea allapoole, kammige kaelast otsaesisele, seejärel külgedelt kolju ülaossa. Lõpetage harjamine otsaesist kaelani.

Kasutamine: Kasutage kuivadele või märgadele juustele. Ärge kasutage koos fööniga. Juukseharja on soovitatav puhastada kord nädalas ja pesta õrna šampooniga. Kasutage üks minut kaks korda päevas, hommikul ja õhtul õrnade, kergete liigutustega. Alustage juuste otstest ja liikuge järk-järgult kuni juurteni. Pea allapoole, kammige kaelast otsaesisele, seejärel külgedelt kolju ülaossa. Lõpetage harjamine otsaesist kaelani.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Wet Brush Original Detangler Watercolor Tie Dye Limited juuksehari

Wet Brush Original Detangler Watercolor Tie Dye Limited juuksehari

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.