Wet Brush BreakFree Straighten & Style Round juuksehari

Wet Brush BreakFree Straighten & Style Round juuksehari Vaata suuremalt

Wet Brush BreakFree Straighten & Style Round juuksehari

Toote ID: 63437
Prekės ID: 63437

10,49 €

Toote ID: 63437
Prekės ID: 63437

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 1 tk.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Modelleerimiseks/kujundamiseks, sära andev, annab tervisliku sära, hoiab, kaitseb, kaitseb juukseotsad lõhenemise eest
Toote tüüp Juuksehari, Hari
Juuste seisund/tüüp Kõikidele juuksetüüpidele
Juuste värv Pole määratud
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Keraamilise kattega, Keratiiniga, Väärtuslike Kompleksidega, Biotiiniga

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Kasutusjuhised

Saavutage parim tulemus BreakFree™ ümarharja kollektsiooniga, mis sisaldab uuenduslikke kujundeid ja individuaalseid lahendusi. Ükskõik, kas otsite volüümi, siledust ja sära või tõstmist ja vormimist, on olemas hari, mis aitab teil saavutada soovitud tulemusi väiksema vaevaga. Lisaks on pintsli sees patenteeritud VitaBoost® kompleks biotiini ja keratiiniga, et parandada modelleerimisvõimet.

Wet Brush BreakFree Straighten & Style Round juuksehari on kiireim viis siledate tulemuste saavutamiseks väiksema valu ja murdumise ning väiksema pingutusega. Unikaalne avatud tünni disain võimaldab täiendavat õhuvoolu, mis kiirendab vormimist. HeatFlex® harjased painduvad ja painduvad koos karvaga, vältides nende sassi minemist või takerdumist.

Kasutamine: juukseharja on soovitatav puhastada kord nädalas ja pesta õrna šampooniga. Kasutage üks minut kaks korda päevas, hommikul ja õhtul õrnade, kergete liigutustega. Alustage juuste otstest ja liikuge järk-järgult kuni juurteni. Pea allapoole, kammi kaelast otsaesisele, seejärel külgedelt kolju ülaossa. Lõpeta harjamist otsaesisest kaelani.

Kasutamine: juukseharja on soovitatav puhastada kord nädalas ja pesta õrna šampooniga. Kasutage üks minut kaks korda päevas, hommikul ja õhtul õrnade, kergete liigutustega. Alustage juuste otstest ja liikuge järk-järgult kuni juurteni. Pea allapoole, kammi kaelast otsaesisele, seejärel külgedelt kolju ülaossa. Lõpeta harjamist otsaesisest kaelani.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Wet Brush BreakFree Straighten & Style Round juuksehari

Wet Brush BreakFree Straighten & Style Round juuksehari

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.