Tigi Bed Head Re-Energize komplekt (750 ml šampoon + 750 ml palsam)

Tigi Bed Head Re-Energize komplekt (750 ml šampoon + 750 ml palsam) Vaata suuremalt

Tigi Bed Head Re-Energize komplekt (750 ml šampoon + 750 ml palsam)

Toote ID: 11481
 4.9/5
Kommentaarid: 21
Prekės ID: 11481
Kommentaarid: 21

24,99 €

Toote ID: 11481
 4.9/5
Kommentaarid: 21
Prekės ID: 11481
Kommentaarid: 21

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus Komplekt, 2 tk.
Pakend(id) Komplekt
Funktsioonid Puhastamiseks, juuste pesemiseks, annab energiat, säilitab naha niiskustasakaalu, kõrvaldab kuivuse tunde, niisutav, taastav, tugevdav, värskendav, taastab elujõu, kaitseb, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, muudab juuksed kergemini hallatavaks, silub, siluv, lihtsustab juuste kammimist, annab tervisliku sära, annab tervisliku sära, hoiab, sära andev
Toote tüüp Šampoon, Palsam
Juuste seisund/tüüp Normaalsetele, Blankiems
Juuste värv Pole määratud
Kehapiirkonnad Juustele, Peanahale
Omadused Väärtuslike Kompleksidega, Niisutavate Komponentidega, Väärtuslike hapetega, Piimhappega

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Tigi Bed Head sarja tooted võimaldavad luua julgeid välimusi, mis rõhutavad iga inimese individuaalsust.

Kas olete tüdinud väsinud juustest, mis on kaotanud oma läike ja elujõu? Siis võib Tigi Re-Energize komplekt saada nende probleemidega võitlemisel asendamatuks abimeheks. Tigi Bed Head tooted, mis moodustavad selle kiiresti ja lihtsalt, taastavad teie juuste terve ja energilise välimuse.

Tigi Bed Head Urban Anti+dotes Re-Energize komplekt on mõeldud kõigile, kes soovivad elujõulisi, läikivaid ja terve välimusega juukseid. Selle tulemusena on selles sisalduvaid juuksehooldustooteid täiendatud hoolikalt valitud koostisosade kompleksiga. Need taastavad juuste niiskustasakaalu, mis muudab juuksed elujõuliseks, tervelt säravaks ja kergemini kammitavaks.

Komplektis:

  • Tigi Bed Head Re-Energize juuksešampoon, mis puhastab tõhusalt ja aitab teie juukseid iga päev korralikult hooldada. Toode annab värske puhtuse tunde ning toote eriline koostis tugevdab juukseid ja aitab säilitada nende säravat välimust.
  • Tigi Bed Head Re-Energize palsam, mis taastab juuste optimaalse niiskustasakaalu ja värskendab juukseid. Toote eriline koostis kaitseb juukseid ka keskkonna negatiivsete mõjude eest. Selle tulemusena muutuvad sellega töödeldud juuksed siledaks, elastseks, kergesti kammitavaks ja hallatavaks.

Tigi Bed Head Urban Anti+dotes Re-energize šampoon ja palsam samast sarjast aitavad juukseid elustada ja niisutada. Need on tooted, mis tugevdavad iga karva, taastavad juuste struktuuri ja tagavad terve välimuse. Selle tulemusena suureneb juuste vastupidavus välistele kahjustustele, muutuvad siledaks ja läikivaks.

Tigi Bed Head Re-Energize komplekt kaitseb juuste niiskust, taastab nende elujõu ja terve välimuse.

Kogumaht: 1500 ml (750 ml šampoon + 750 ml palsam).

Disain võib erineda fotol kujutatust.

Kasutamine: Hõõruge väike kogus šampooni niisketesse juustesse, ajage vahule ja loputage. Vajadusel korrake protseduuri. Pärast seda kandke väike kogus palsamit juuste keskosast otsteni. Oodake nii kaua kui pakendil märgitud ja loputage jaheda veega.

Water (Aqua/Eau), Cetearyl Alcohol, Dimethiconol, Fragrance (Parfum), Stearamidopropyl Dimethylamine, Behentrimonium Chloride, Lactic Acid, Dipropylene Glycol, Potassium Chloride, DMDM Hydantoin, Disodium EDTA, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Benzyl Alcohol, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Linalool. Water (Aqua/Eau), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Fragrance (Parfum), Sodium Chloride, Glycerin, Carbomer, Citric Acid, Polyquaternium-10, Tetrasodium EDTA, DMDM Hydantoin, Sodium Benzoate, PEG-45M, Magnesium Nitrate, Isopropyl Alcohol, Sodium Acetate, PPG-9, Magnesium Chloride, Silica, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Linalool, Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891).

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Hõõruge väike kogus šampooni niisketesse juustesse, ajage vahule ja loputage. Vajadusel korrake protseduuri. Pärast seda kandke väike kogus palsamit juuste keskosast otsteni. Oodake nii kaua kui pakendil märgitud ja loputage jaheda veega.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Palsam
Šampoon

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Tigi Bed Head Re-Energize komplekt (750 ml šampoon + 750 ml palsam)

Tigi Bed Head Re-Energize komplekt (750 ml šampoon + 750 ml palsam)

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.