Prosalon Argan Oil Two-Phase kahefaasiline juuksepalsam argaaniaõliga

Prosalon Argan Oil Two-Phase kahefaasiline juuksepalsam argaaniaõliga Vaata suuremalt

Prosalon Argan Oil Two-Phase kahefaasiline juuksepalsam argaaniaõliga

Toote ID: 64667
Prekės ID: 64667

5,99 €

Toote ID: 64667
Prekės ID: 64667

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 200 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Taastav, ei raskenda, toitev, niisutav, tagab elastsuse, sära andev, annab tervisliku sära, annab tervisliku sära, pehmendav, silub, siluv, lihtsustab juuste kammimist
Toote tüüp Palsam
Juuste seisund/tüüp Kõikidele juuksetüüpidele, Kuivadele, Kahjustatud juustele
Juuste värv Pole määratud
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Argaani õliga

Toote kirjeldus

Kasutusjuhised

Argaaniaõli, mis on ülemaailmselt tuntud kui "Maroko kuld", sai oma nime ainulaadsete omaduste järgi, mille loodus on sellele looduslikule tootele Prosalon Argan Oil Two-Phase heldelt andnud. See pihustatav palsam neelab kogu Aafrika päikese jõu ja soojuse ning toob tervise väsinud ja kahjustatud juustele. Seetõttu põhinevad paljude kosmeetikatoodete valemid sellel tõhusal, tõeliselt tõhusal argaaniaõli komponendil.

Kahefaasiline argaaniaõliga palsam Prosalon kaubamärgilt on üks parimaid tooteid, mille on välja töötanud professionaalsed Poola kosmeetikud. Kerge, kuid samas intensiivselt efektiivne toode annab teise elu kahjustatud juustele, mida iseloomustab sõnakuulmatus ja tuhmus. Koostise põhikomponent argaaniaõli toidab ja niisutab juukseid, taastades nende tervise, elastsuse ja sära. Toode annab juustele pehmuse, sileduse, muudab kammimise lihtsamaks. Tänu hästi läbimõeldud koostisele imendub Prosalon Argan Oil Two-Phase kahefaasiline argaaniaõliga juuksepalsam koheselt juustesse, jaotub hästi ja ei koorma neid.

Kasutamine: Enne kasutamist loksutage korralikult. Pärast pesu pihustage palsam ühtlaselt niisketele, rätikukuivadele juustele. Ärge pihustage juuksejuurtele. Jäta imenduma. Kammi see välja. Mitte maha pesta.

Kasutamine: Enne kasutamist loksutage korralikult. Pärast pesu pihustage palsam ühtlaselt niisketele, rätikukuivadele juustele. Ärge pihustage juuksejuurtele. Jäta imenduma. Kammi see välja. Mitte maha pesta.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Palsam

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Prosalon Argan Oil Two-Phase kahefaasiline juuksepalsam argaaniaõliga

Prosalon Argan Oil Two-Phase kahefaasiline juuksepalsam argaaniaõliga

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.