Matrix Socolor Cream Developer oksüdeeriv emulsioon

Matrix Socolor Cream Developer oksüdeeriv emulsioon Vaata suuremalt

Matrix Socolor Cream Developer oksüdeeriv emulsioon

Toote ID: 36927
 5/5
Kommentaarid: 38
Prekės ID: 36927
Kommentaarid: 38

12,99 €

Toote ID: 36927
 5/5
Kommentaarid: 38
Prekės ID: 36927
Kommentaarid: 38

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 1000 ml.
Kontsentratsioon 3 %, 6 %, 9 %, 12 %
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Juuste blondeerimiseks, juuste värvimiseks, kiirendab juuste värvimise protsessi, stabiliseerib värvi, ühtlustab tooni, sära andev
Toote tüüp Oksüdant/aktivaator
Juuste seisund/tüüp Kõikidele juuksetüüpidele
Juuste värv Pole määratud
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Vesinikperoksiidiga, Glütseriiniga
Professionaalidele Kasutamiseks koolitatud spetsialistidele
Ohutusjuhend Juuksevärv (Palun lugege ohutusjuhendit)

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Matrix Socolor Cream Developer oksüdeeriv emulsioon tagab juuksevärvi efektiivse toime ja võimaldab saavutada lummavaid tulemusi peale igat juuksevärvi protseduuri.

Professionaalseks kasutamiseks mõeldud toode aitab juuksevärvi värvil sügavale juustesse tungida. See suurendab värvi pakutavat efekti ning lõpptulemus on palju heledam ja intensiivsem. Selle tulemusena tagab õigesti valitud Matrix SoColor oksüdeeriv emulsioon veatu ja kauakestva juuksevärvi.

Toote kreemjas tekstuur jaotub juustele ühtlaselt, lihtsalt ja kiiresti, nii et saad iga kord nautida loomulikult säravat juuksevärvi. Oma erilise koostisega Matrix Cream Developer oksüdant ei tilgu ega rebene, seega ümbritseb see täpselt juukseid ja tagab ühtlase katvuse.

Patenteeritud Cera-Oil kompleksiga täiendatud toode säilitab juuste optimaalse seisundi, annab salgudele terve sära ja sära. Ja rikkalik värvipalett võimaldab valida nii looduslikke kui ka erksaid ja kaasaegseid toone.

Oksüdeeriv emulsioon Matrix Cream Developer on mõeldud kasutamiseks koos Matrix SoColor ja Matrix ColorSync juuksevärvidega.

Valida saab 3%, 6%, 9% või 12% tugevusega oksüdeerijate vahel.

Juhised vahendite tugevuse valimiseks:

  • 3% - loomulikele, värvitud juustele, kuid ei soovitata keemiliselt lokkis juustele. Toode sobib kõige paremini sama tooniga, 1 toon heledamaks või 1 toon tumedamaks värvimiseks. Ei sobi hallidele juustele.
  • 6% - loomulikele, värvitud juustele, ka hallidele juustele. Tootega saab värvida samas toonis või heledamaks/tumedamaks 1-2 tooni võrra. Sobib eriti hästi roosade toonide jaoks.
  • 9% - mõeldud täiesti hallide juuste värvimiseks. Toode muudab juuksed heledamaks või tumedamaks 2-3 tooni võrra. Soovitatav ka juuste heledamaks muutmiseks.
  • 12% - ülitugev oksüdeeriv emulsioon, sobib paksudele tugevatele juustele. Toode muudab juuksed ülimalt heledamaks või tumedamaks kuni 4-5 tooni. Mõjub agressiivselt juustele.
  • Ainult professionaalseks kasutamiseks.

Disain võib erineda pildil olevast.

Kasutamine: sega oksüdatiivne emulsioon võrdsetes osades valitud juuksevärviga vahekorras 1:1. Kanna segu kuivadele juustele ja hoia 30 minutit ning seejärel loputa hoolikalt veega.

aqua/water, hydrogen peroxide, cetearyl alcohol, trideceth-2, carboxamide mea, ceteareth-30, glycerin, pentasodium pentetate, sodium stannate, tetrasodiumpyrophosphate (F.I.L. D5051/2)

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: sega oksüdatiivne emulsioon võrdsetes osades valitud juuksevärviga vahekorras 1:1. Kanna segu kuivadele juustele ja hoia 30 minutit ning seejärel loputa hoolikalt veega.

Toode on mõeldud üle 16-aastastele. Enne kasutamist lugege hoolikalt juhiseid. 48 tundi enne toote kasutamist tuleb teha allergiatest. Ajutised henna tätoveeringuvärvid võivad suurendada allergiaohtu.Ärge kasutage seda toodet: ripsmete või kulmude värvimiseks; kui peanahk on tundlik või kahjustatud; kui teie näol on lööve; kui teil on pärast eelmist värvimist tekkinud allergilised reaktsioonid. Vältida silma sattumist! Kui toode satub silma, peske silmi sooja veega! Kasutage kaitsekindaid. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Matrix Socolor Cream Developer oksüdeeriv emulsioon

Matrix Socolor Cream Developer oksüdeeriv emulsioon

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.