Maria Nila Colour Refresh Non-Permanent Autumn Red juukseid värviv mask

Maria Nila Colour Refresh Non-Permanent Autumn Red juukseid värviv mask Vaata suuremalt

Maria Nila Colour Refresh Non-Permanent Autumn Red juukseid värviv mask

Toote ID: 61064
Prekės ID: 61064

13,49 €

Toote ID: 61064
Prekės ID: 61064

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 300 ml., 100 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Tooni andev, niisutav, silub, siluv, kaitseb, värskendav
Toote tüüp Mask, Juuksemask
Juuste seisund/tüüp Kõikidele juuksetüüpidele
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Sobib veganitele, Pole loomadel testitud, Argaani õliga, Väärtuslike Kompleksidega, Ei sisalda Parabeene, Ei sisalda Sulfaate
Ohutusjuhend Juuksevärv (Palun lugege ohutusjuhendit)

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Toitev värv Maria Nila Autumn Red mask mittepüsivate värvipigmentidega elustab kiiresti juuksed ja toob esile punased toonid.

Argaaniaõli niisutab ja silub juukseid. Kõiki Maria Nila Color Refresh maske saab pastelsete värvide loomiseks segada White Mixiga või segada kahte erinevat värvi, et luua oma unikaalne värv.

Color Refresh sobib suurepäraselt salongis värvimiseks või erilisteks sündmusteks. Värv kestab olenevalt juuste kvaliteedist ja värvist umbes 4-10 pesukorda.


- Sobib keskmistele kuni tumedatele juustele (tase 2-7).

- Heledamate juuste puhul lahjenda White Mix’iga, muidu võib mõju olla liiga intensiivne.

- Ärge kasutage enne pleegitamisprotseduuri, kuna see võib põhjustada värvimuutust.

- Ei kata halle juukseid.

- Värvikaitsekompleks.

- 100% vegan toode.

Kuidas kasutada:

1. samm: peske šampooniga, loputage ja kuivatage rätikuga, et juuksed ette valmistada.

2. samm: kandke kindaid. Kandke sõrmede või kammiga Color Refresh ühtlaselt kogu juustele või kohtadesse, kus soovite värvi. Saate segada erinevaid Color Refresh värve omavahel või kasutada White Mixi soovitud värvi lahjendamiseks.

3. samm: laske mõjuda 3-10 minutit, olenevalt soovitud intensiivsusest.

4. samm: loputage veega ja kandke kutiikuli tihendamiseks palsamit.

Ärge pleegitage juukseid kohe pärast protseduuri.

Tähtis: Enne Color Refresh kasutamist pidage nõu professionaalse juuksuriga või katsetage seda kõigepealt juuksesalgul, et veenduda, et toode sobib soovitud kujuga. Tulemus ei ole kõigi juuste puhul sama, kuna see sõltub juuste konkreetsest kvaliteedist.

Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Argania Spinosa Kernel Oil, Panthenol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hydrolyzed Wheat Protein, Glycerin, Caprylyl Glycol, Propylene Glycol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Propanediol, Potassium Sorbate, Trideceth-5, Amodimethicone/Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer, Citric Acid, PEG-12 Dimethicone, Quaternium-95, Lactic Acid, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Phenoxyethanol, Parfum/Fragrance, Basic Blue 99, Basic Red 51, Basic Brown 17, Basic Red 76

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kuidas kasutada: 1. samm: peske šampooniga, loputage ja kuivatage rätikuga, et juuksed ette valmistada. 2. samm: kandke kindaid. Kandke sõrmede või kammiga Color Refresh ühtlaselt kogu juustele või kohtadesse, kus soovite värvi. Saate segada erinevaid Color Refresh värve omavahel või kasutada White Mixi soovitud värvi lahjendamiseks. 3. samm: laske mõjuda 3-10 minutit, olenevalt soovitud intensiivsusest. 4. samm: loputage veega ja kandke kutiikuli tihendamiseks palsamit. Ärge pleegitage juukseid kohe pärast protseduuri. Tähtis: Enne Color Refresh kasutamist pidage nõu professionaalse juuksuriga või katsetage seda kõigepealt juuksesalgul, et veenduda, et toode sobib soovitud kujuga. Tulemus ei ole kõigi juuste puhul sama, kuna see sõltub juuste konkreetsest kvaliteedist.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Mask

Toode on mõeldud üle 16-aastastele. Enne kasutamist lugege hoolikalt juhiseid. 48 tundi enne toote kasutamist tuleb teha allergiatest. Ajutised henna tätoveeringuvärvid võivad suurendada allergiaohtu.Ärge kasutage seda toodet: ripsmete või kulmude värvimiseks; kui peanahk on tundlik või kahjustatud; kui teie näol on lööve; kui teil on pärast eelmist värvimist tekkinud allergilised reaktsioonid. Vältida silma sattumist! Kui toode satub silma, peske silmi sooja veega! Kasutage kaitsekindaid. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Kirjutage oma ülevaade

Maria Nila Colour Refresh Non-Permanent Autumn Red juukseid värviv mask

Maria Nila Colour Refresh Non-Permanent Autumn Red juukseid värviv mask

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.