Maria Nila Color Refresh Non-Permanent Cacao Intense värviv juuksemask

Maria Nila Color Refresh Non-Permanent Cacao Intense värviv juuksemask Vaata suuremalt

Maria Nila Color Refresh Non-Permanent Cacao Intense värviv juuksemask

Toote ID: 72577
Prekės ID: 72577

32,99 €

Toote ID: 72577
Prekės ID: 72577

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 300 ml., 750 ml., 100 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Tooni andev, kauakestev, värskendav, niisutav, silub, siluv
Toote tüüp Mask, Juuksemask
Juuste värv Tumedatele, Pruunidele juustele
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Argaani õliga, Väärtuslike Kompleksidega, Sobib veganitele, Pole loomadel testitud, Ei sisalda Parabeene, Ei sisalda Sulfaate
Ohutusjuhend Juuksevärv (Palun lugege ohutusjuhendit)

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Toitev värv Maria Nila Cacao Intense mask mittepüsivate värvipigmentidega elustab kiiresti juuksed ja toob esile tumepruunid toonid.

Argaaniaõli niisutab ja silub juukseid. Kõiki Maria Nila Color Refresh maske saab pastelsete värvide loomiseks segada White Mixiga või segada kahte erinevat värvi, et luua oma unikaalne värv.

Color Refresh sobib suurepäraselt salongis värvimiseks või erilisteks sündmusteks. Värv kestab olenevalt juuste kvaliteedist ja värvist umbes 4-10 pesukorda.

Omadused:

- sobib keskmistele ja tumedatele juustele (tase 2-6);

- heledamate juuste puhul lahjenda White Mix’iga, muidu võib mõju olla liiga intensiivne;

- ära kasuta enne valgendusprotseduuri, kuna värvus võib muutuda;

- ei kata halle juukseid;

- värvikaitsekompleks;

- 100% vegan toode.

Kasutamine:

1. samm: peske šampooniga, loputage ja kuivatage rätikuga juuste ettevalmistamiseks.

2. samm: kandke kindaid. Kandke sõrmede või kammiga Color Refresh ühtlaselt kogu juustele või kohtadesse, kus soovite värvi. Saate segada erinevaid Color Refresh värve omavahel või kasutada White Mixi soovitud värvi lahjendamiseks.

3. samm: laske mõjuda 3-10 minutit sõltuvalt soovitud intensiivsusest.

4. samm: loputage veega ja kandke juuksepinna tihendamiseks palsamit.

Ärge valgendage juukseid kohe pärast protseduuri.

Tähtis: Enne Color Refreshi kasutamist pidage nõu professionaalse juuksuriga või proovige seda kõigepealt juuksesalgul, et veenduda, et toode sobib soovitud tulemusega. Tulemus ei ole kõigi juuste puhul sama, kuna see sõltub juuste konkreetsest seisukorrast.

Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Argania Spinosa Kernel Oil, Panthenol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hydrolyzed Wheat Protein, Glycerin, Caprylyl Glycol, Propylene Glycol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Propanediol, Potassium Sorbate, Trideceth-5, Amodimethicone/Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer, Citric Acid, PEG-12 Dimethicone, Quaternium-95, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Parfum/Fragrance, Basic Blue 99, Basic Red 76, Basic Yellow 57"

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: 1. samm: peske šampooniga, loputage ja kuivatage rätikuga juuste ettevalmistamiseks. 2. samm: kandke kindaid. Kandke sõrmede või kammiga Color Refresh ühtlaselt kogu juustele või kohtadesse, kus soovite värvi. Saate segada erinevaid Color Refresh värve omavahel või kasutada White Mixi soovitud värvi lahjendamiseks. 3. samm: laske mõjuda 3-10 minutit sõltuvalt soovitud intensiivsusest. 4. samm: loputage veega ja kandke juuksepinna tihendamiseks palsamit. Ärge valgendage juukseid kohe pärast protseduuri. Tähtis: Enne Color Refreshi kasutamist pidage nõu professionaalse juuksuriga või proovige seda kõigepealt juuksesalgul, et veenduda, et toode sobib soovitud tulemusega. Tulemus ei ole kõigi juuste puhul sama, kuna see sõltub juuste konkreetsest seisukorrast.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Mask

Toode on mõeldud üle 16-aastastele. Enne kasutamist lugege hoolikalt juhiseid. 48 tundi enne toote kasutamist tuleb teha allergiatest. Ajutised henna tätoveeringuvärvid võivad suurendada allergiaohtu.Ärge kasutage seda toodet: ripsmete või kulmude värvimiseks; kui peanahk on tundlik või kahjustatud; kui teie näol on lööve; kui teil on pärast eelmist värvimist tekkinud allergilised reaktsioonid. Vältida silma sattumist! Kui toode satub silma, peske silmi sooja veega! Kasutage kaitsekindaid. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Maria Nila Color Refresh Non-Permanent Cacao Intense värviv juuksemask

Maria Nila Color Refresh Non-Permanent Cacao Intense värviv juuksemask

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.