Kérastase Fusio-Dose Concentré Curl Manifesto Nourishing Treatment kontsentraat lokkis juustele

Tasuta saatmine Kérastase Fusio-Dose Concentré Curl Manifesto Nourishing Treatment kontsentraat lokkis juustele Vaata suuremalt

Kérastase Fusio-Dose Concentré Curl Manifesto Nourishing Treatment kontsentraat lokkis juustele

Toote ID: 73872
Prekės ID: 73872

83,49 €

Toote ID: 73872
Prekės ID: 73872

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 10 x 12 ml.
Pakend(id) Komplekt
Funktsioonid Niisutav, tugevdav, raviv, ravipreparaat
Toote tüüp Kontsentraat
Juuste seisund/tüüp Lainelistele juustele, Lokkis juustele
Juuste värv Pole määratud
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Glütseriiniga

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Fusio-Dose ilu seisneb selles, et saate luua oma juuksevajadustele kohandatud lahenduse ja kombineerida erinevaid juuksehooldustooteid üheks, segades kontsentraati erinevat tüüpi tugevdajatega vastavalt oma juuksevajadustele. Kérastase Fusio-Dose Concentré Curl Manifesto Nourishing Treatment hooldus on osa lainelistele ja lokkis juustele mõeldud professionaalsete juuksehooldustoodete perekonnast Fusio Dose. Toode on rikastatud väga kontsentreeritud toimeaine glütseriiniga, mis niisutab juukseid koheselt ja sügavalt, pakkudes juustele tugevdava annuse headust. Kontsentraat on mõeldud lokkis juuste esmaseks raviks ja seda tuleb kombineerida teie valitud Kerastase Fusio-Dose võimendiga, et aktiveerida ravi ja lahendada sekundaarne juuste probleem.

Kasutamine:

Kontsentraat ja võimendid tuleb segada ja kanda pihustuspudeliga või käsitsi otse juustele. Masseerige hoolitsus põhjalikult juustesse, hoolitsedes selle eest, et oleksite kandnud terve juuste pikkuses. Jälgige, milliseid juukselõike olete töötamise ajal ravinud. Pöörake rohkem tähelepanu eriti kuivadele või kahjustatud juuksepiirkondadele.

Kui olete kõik juuksed katnud, jätke toode üheks minutiks mõjuma, seejärel loputage veega. Korrake seda protseduuri kord nädalas, et juuksed oleksid võimalikult terved ja läikivad.

LUGEGE ENNE KASUTAMIST HOOLIKALT KASUTUSJUHENDIT.

Aqua/Water/EAU, Glycerin, Amodimethicone, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Behentrimonium Chloride, Cocos Nucifera Oil/ Coconut Oil, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristrate, Isopropyl Alcohol, Phenoxyethanol, Trideceth-10, Benzyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Acetic Acid, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Mel Extract/Honey Extract, Citric Acid, Parfum/Fragrance.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Kontsentraat ja võimendid tuleb segada ja kanda pihustuspudeliga või käsitsi otse juustele. Masseerige hoolitsus põhjalikult juustesse, hoolitsedes selle eest, et oleksite kandnud terve juuste pikkuses. Jälgige, milliseid juukselõike olete töötamise ajal ravinud. Pöörake rohkem tähelepanu eriti kuivadele või kahjustatud juuksepiirkondadele. Kui olete kõik juuksed katnud, jätke toode üheks minutiks mõjuma, seejärel loputage veega. Korrake seda protseduuri kord nädalas, et juuksed oleksid võimalikult terved ja läikivad. LUGEGE ENNE KASUTAMIST HOOLIKALT KASUTUSJUHENDIT.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Kérastase Fusio-Dose Concentré Curl Manifesto Nourishing Treatment kontsentraat lokkis juustele

Kérastase Fusio-Dose Concentré Curl Manifesto Nourishing Treatment kontsentraat lokkis juustele

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.