Kemon Actyva Volume & Bounce palsam õhukestele juustele

Tasuta saatmine pakiautomaati Kemon Actyva Volume & Bounce palsam õhukestele juustele Vaata suuremalt

Kemon Actyva Volume & Bounce palsam õhukestele juustele

Toote ID: 45969
 5/5
Kommentaarid: 5
Prekės ID: 45969
Kommentaarid: 5

53,99 €

Toote ID: 45969
 5/5
Kommentaarid: 5
Prekės ID: 45969
Kommentaarid: 5

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 150 ml., 1000 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Volüümi lisav, volüümi andev, annab kohevust, tihendav, tugevdav, muudab juuksed kergemini hallatavaks, pehmendav, sära andev, annab tervisliku sära, annab tervisliku sära, taastav, niisutav, kõrvaldab kuivuse tunde, siluv, silub, pehmendav, ei raskenda, tagab elastsuse, tagab elastsust, vähendab juuste turritamist
Toote tüüp Palsam
Juuste seisund/tüüp Õhukestele, Nõrkadele, Hõredatele
Juuste värv Pole määratud
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Väärtuslike ekstraktidega, Linaseemneekstraktiga, Taimeõlidega, Väärtuslike õlidega, Mandli õliga, Pantenooliga, Taimse valguga, Proteiinidega, Valguga, Nisu valguga, Sojavalguga, Niisutavate Komponentidega, Loodusliku päritoluga koostisosadega, Ei sisalda silikoone

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Kemon Actyva Volume e Corposita palsam tugevdab märgatavalt õhukesi nõrku juukseid ja annab neile soovitud volüümi.

Toode, mida iseloomustab pehme ja kaalutu tekstuur, on spetsiaalselt loodud õhukestele, õrnadele juustele, mis asetsevad peadligi. See on vahend, mis elavdab juukseid õrnalt, kuid tõhusalt, andes neile rohkem kohevust ja vetruvust. Seetõttu omandavad juuksed Kemon Volume e Corposita palsamiga täidluse efekti, muutuvad pehmeks ja kohevaks.

Toote ainulaadne koostis on täiendatud hoolikalt valitud komponentidega, mis annavad juustele kohevuse ja muudavad neid kergemini kammitavaks. Koostises olevad soja- ja nisuproteiinid tugevdavad juukseid seestpoolt ja stimuleerivad nende kasvuprotsesse. Tänu sellele tõstab nendega täiendatud Kemon Volume e Corposita palsam juuksed juurtest üles ja annab neile terve välimuse. Mandliõli ja erinevad taimeekstraktid hooldavad ka juukseid, annavad neile sära ja pehmuse. Kõik see aitab tagada, et juuksed muutuvad elastseks, pehmeks ja kergesti hallatavaks.

Selle Kemon Volume palsami peamised omadused:

  • annab juustele vajaliku niiskuse;
  • aitab tugevdada juukseid;
  • tõstab juuksed juurtest üles;
  • aitab luua mahukate juuste efekti;
  • ei koorma ega kleepu juustele;
  • annab juustele pehmuse;
  • taastab juuste loomuliku sära;
  • annab kiududele kuulekuse.

Kerge tekstuuriga Kemon Actyva Volume e Corposita palsam annab juustele volüümi ja täidluse efekti. Toode tugevdab ka juukseid, nii et isegi õhukesed või nõrgad juuksed saavad juurde volüümi ja tugevust. Kõik see aitab hoolitseda juuste terve, pehme ja elujõulise välimuse eest.

Ilma silikoonideta.

Kasutamine: kandke väike kogus toodet juuste keskosast otsteni. Jaotage toode ühtlaselt kammiga. Laske mõjuda 3-5 minutit ja loputage jaheda veega.

AQUA(WATER/EAU), CETYL ALCOHOL, QUATERNIUM-87, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, STEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, PROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, DICAPRYLYL ETHER, PISUM SATIVUM PEPTIDE (PISUS SATIVUM (PEA) PEPTIDE), ETHYLTRIMONIUM CHLORIDE METHACRYLATE/HYDROLYZED WHEAT PROTEIN COPOLYMER, LACTIC ACID, SODIUM PCA, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL (PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL), PANTHENOL, DISODIUM EDTA, DMDM HYDANTOIN, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, POTASSIUM SORBATE, TILIA TOMENTOSA BUD EXTRACT, LINUM USITATISSIMUM EXTRACT (LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT), CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, COUMARIN, CITRONELLOL.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: kandke väike kogus toodet juuste keskosast otsteni. Jaotage toode ühtlaselt kammiga. Laske mõjuda 3-5 minutit ja loputage jaheda veega.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Palsam

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Kemon Actyva Volume & Bounce palsam õhukestele juustele

Kemon Actyva Volume & Bounce palsam õhukestele juustele

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.