Goldwell Elumen juuksevärv ilma ammoniaagi ja peroksiidita

Toote ID: 56000
 5/5
Kommentaarid: 10
Prekės ID: 56000
Kommentaarid: 10

21,99 €

  • Teavita mind, kui toode on saadaval
  • Teavita mind, kui toode on saadaval
  • Teavita mind, kui toode on saadaval
  • Teavita mind, kui toode on saadaval
  • Teavita mind, kui toode on saadaval
Rohkem valikuid

Toote ID: 56000
 5/5
Kommentaarid: 10
Prekės ID: 56000
Kommentaarid: 10

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 200 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Juuste värvimiseks, annab tervisliku sära, sära andev, kauakestev
Toote tüüp Juuksevärv
Juuste seisund/tüüp Kõikidele juuksetüüpidele
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Juustele
Professionaalidele Kasutamiseks koolitatud spetsialistidele
Ohutusjuhend Juuksevärv (Palun lugege ohutusjuhendit)

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Goldwell Elumen on juuksevärv muljetavaldavate tulemuste saavutamiseks! Erksad värvid, peen sära ja erakordne vastupidavus! See juuksevärv ei sisalda ammoniaaki ega peroksiidi, mis muudab selle juustele eriti pehmeks ning annab neile suurepärase läike ja hämmastavad värvid. Kuni 76% suurem värviintensiivsus ja kuni 37% rohkem sära!

Goldwell Elumen on üliefektiivne värv, mis ei oksüdeeru üldse. Õige hoolduse korral, kasutades Elumen Color Care sarja tooteid, püsib juuksevärvi sära nädalaid või isegi kuid. Ja juurte ülevärvimine võib olla ülilihtne. See vahend ei taga hallide juuste täielikku katmist. Juuksevärvid annavad aga palju võimalusi anda juustele õrnade peegeldustega rafineeritud ja küpse välimuse.

Elumen töötab ainult otseste happevärvide pigmentidega. Selle ainulaadne ja uuenduslik läbitungimissüsteem tagab pigmentide kandumise ja kinnijäämise sügavale juuksetüvedesse. See puhtfüüsiline, kuid väga tõhus toode töötab happelises keskkonnas ja tagab ohutu värvimisprotsessi ilma värvi kahjustamata.

Kui kasutad Elumeni pikemat aega, juurduvad värvipigmendid sügavale juustesse. See tähendab, et mida kauem ja sagedamini Elumenit kasutatakse, seda keerulisem on värvi juustelt eemaldada. Alles kohe pärast esimest värvimisprotseduuri Elumen Returni abil on võimalik värvitulemust eemaldada või vähendada 48 tunni jooksul. Elumen Return ei sisalda oksüdeerivaid ega redutseerivaid aineid ning on juustele õrn.

  • teravad, erksad värvid
  • erakordne sära ja vastupidavus
  • ilma peroksiidi ja ammoniaagita
  • terve välimusega juuksed
  • värve saab kergesti omavahel segada
  • kompaktne värvigamma piiramatute värvisegudega
  • uuenduslik tehnoloogia hämmastava värvi heleduse saavutamiseks
  • kõik toonid annavad intensiivse värvi ja hõõguva sära
  • uuenduslik tehnoloogia, mis tagab parima juuste kaitse.

Kasutamine: vaata pakendilt juhiseid! Selle toote kasutamiseks on vaja professionaalseid teadmisi. Allergikutel ja rasedatel soovitatakse alati teha ennetav allergiatest väikesele nahapiirkonnale.

1. Pese juukseid Elumen Washiga, et laadida need ioonidega ja eemaldada jäägid teistest toodetest.
2.Kuivata fööniga  (soovitav on mitte palju puudutada ja eriti mitte kasutada plastkammi, et mitte muuta juuste polaarsust).
3. Kandke Elumen Prepare heledamaks muutunud juukseosale.
4. Kuivatage juuksed uuesti fööni abil ilma neid kammimata. Ärge puudutage neid liiga palju.
5.Kandke peale valitud värv või mitu värvi ilma juurteni jõudmata (ärge kasutage vaseliini ega värvikaitseid). Oodake nii kaua, kui juhistes näidatud.
6. Pärast selle aja möödumist peske juukseid Elumen Washiga.
7. Tihendage värv Elumen Lockiga. Kandke kogu värvitud alale ja laske mõjuda täpselt 5 minutit (ärge kunagi ületage seda aega).
8. Loputage rohke veega, kammige välja ja kuivatage nagu tavaliselt.

Toote disain uueneb pidevalt, mistõttu võib saadud kauba välimus erineda fotodel näidatust.

Aqua (water), Propylene carbonate, Alcohol denat, Lactic acid, Peg-9 Dimethicone, Xanthan gum, Sodium hydroxide, Parfum (fragrance), Without oxidation, ammonia-free The Product ingredient list may vary depending on the shade/colour. Produkta sastāvdaļu saraksts var atšķirties, atkarībā no toņa. Produktų ingredientų sąrašas gali skirtis priklausomai nuo atspalvio. Список ингредиентов продукта может варьироваться в зависимости от оттенка.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: vaata pakendilt juhiseid! Selle toote kasutamiseks on vaja professionaalseid teadmisi. Allergikutel ja rasedatel soovitatakse alati teha ennetav allergiatest väikesele nahapiirkonnale. 1. Pese juukseid Elumen Washiga, et laadida need ioonidega ja eemaldada jäägid teistest toodetest.2.Kuivata fööniga  (soovitav on mitte palju puudutada ja eriti mitte kasutada plastkammi, et mitte muuta juuste polaarsust).3. Kandke Elumen Prepare heledamaks muutunud juukseosale.4. Kuivatage juuksed uuesti fööni abil ilma neid kammimata. Ärge puudutage neid liiga palju.5.Kandke peale valitud värv või mitu värvi ilma juurteni jõudmata (ärge kasutage vaseliini ega värvikaitseid). Oodake nii kaua, kui juhistes näidatud.6. Pärast selle aja möödumist peske juukseid Elumen Washiga.7. Tihendage värv Elumen Lockiga. Kandke kogu värvitud alale ja laske mõjuda täpselt 5 minutit (ärge kunagi ületage seda aega).8. Loputage rohke veega, kammige välja ja kuivatage nagu tavaliselt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Juuksevärv

Toode on mõeldud üle 16-aastastele. Enne kasutamist lugege hoolikalt juhiseid. 48 tundi enne toote kasutamist tuleb teha allergiatest. Ajutised henna tätoveeringuvärvid võivad suurendada allergiaohtu.Ärge kasutage seda toodet: ripsmete või kulmude värvimiseks; kui peanahk on tundlik või kahjustatud; kui teie näol on lööve; kui teil on pärast eelmist värvimist tekkinud allergilised reaktsioonid. Vältida silma sattumist! Kui toode satub silma, peske silmi sooja veega! Kasutage kaitsekindaid. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Goldwell Elumen juuksevärv ilma ammoniaagi ja peroksiidita

Goldwell Elumen juuksevärv ilma ammoniaagi ja peroksiidita

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.