Fanola No Yellow Color Lightener professionaalne juuksevärv 100 ml.

Fanola No Yellow Color Lightener professionaalne juuksevärv 100 ml. Vaata suuremalt

Fanola No Yellow Color Lightener professionaalne juuksevärv 100 ml.

Toote ID: 62782
Prekės ID: 62782

4,99 €

Toote ID: 62782
Prekės ID: 62782

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 100 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Helendab, juuste blondeerimiseks, juuste värvimiseks, hoiab, taastab elujõu, sära andev, pehmendav
Toote tüüp Juuksevärv
Juuste värv Heledatele, Pole määratud
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Väärtuslike ekstraktidega, Mustikaekstraktiga, Muraka ekstraktiga, Ei sisalda PPD-d, PPD-vaba, Antioksüdantidega
Professionaalidele Kasutamiseks koolitatud spetsialistidele
Ohutusjuhend Juuksevärv (Palun lugege ohutusjuhendit)

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Fanola No Yellow on professionaalne tootesari heledate, pleegitatud või pleegitatud juuste värvimiseks ja hooldamiseks. Selle tooted aitavad esile tuua ja säilitada soovitud blondi juuksevärvi, võimaldades teil nautida veatut tulemust kauem kui kunagi varem.

Professionaalne juuksevärv Fanola No Yellow Color Lightener on loodud efektiivseks juuste blondeerimiseks, ilma et see avaldaks negatiivset mõju juuste struktuurile. Toode on loodud ilma lisapigmentideta ja on intensiivse toimega, nii et loomulikke juukseid saab heledamaks muuta kuni 3 astet. See võimaldab teil nautida säravamaid ja elavamaid läikivaid juukseid, mis näevad välja nagu päike oleks neid suudelnud.

Fanola No Yellow Color Lightener pleegitav juuksevärv on täiendatud taimsete ekstraktidega, mis toidavad ja hooldavad juukseid. Tootes sisalduvad muraka-, viinamarja- ja mustikaekstraktid aitavad säilitada juuste pehmust ja elujõudu, andes neile terve sära. Ja õrn valem ilma PPD-d (parafenüleendiamiin) aitab vältida allergilisi reaktsioone ja ärritust.

Toote peamised omadused:

  • helendab juukseid ohutult kuni 3 tooni;
  • kaitseb oksüdatiivsete kahjustuste eest;
  • hooldab juukseid;
  • sisaldab uuenduslikku PPD-vaba valemit;
  • meeldiv marjalõhn.
  • Toodet müüakse ilma oksüdeeriva emulsioonita.

Ainult professionaalseks kasutamiseks.

Kasutamine: kasutamise ajal tuleb kanda spetsiaalseid kindaid. Kasutage Fanola No Yellow Color Lightener juuksevärvi ainult 10 vol. (3%), 20 vol. (6%), 30 vol. (9%), 40 vol. (12%) Fanola Creamy Activator oksüdeeriv emulsioon, olenevalt sellest, milliseid juukseid värvite ja millist efekti soovite. Sega vahekorras 1:3. Kanna segu ettevalmistatud kuivadele juustele nii, nagu soovid tulemust. Laske mõjuda määratud aja jooksul ja loputage hoolikalt sooja veega.

1-NAPHTHOL, 2-AMINO-4-HYDROXYETHYLAMINOANISOLE SULFATE, 4-AMINO-2-HYDROXYTOLUENE, 4-CHLORORESORCINOL, AQUA (WATER), ASCORBIC ACID,, CETEARETH-20, CETEARYL ALCOHOL, CHLORPHENESIN, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, GLYCOL DISTEARATE, HYDROGENATED CASTOR OIL, LAURETH-3, M-AMINOPHENOL, OLEYL ALCOHOL, PALMITIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), PENTASODIUM PENTETATE, PETROLATUM,, POLYSORBATE-80, PROPYLENE GLYCOL, RUBUS FRUTICOSUS (BLACKBERRY) FRUIT EXTRACT, SIMETHICONE, SODIUM HYDROSULFITE, SODIUM SULFITE, SORBITAN OLEATE, STEARIC ACID, TETRASODIUM EDTA, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, TOLUENE-2,5-DIAMINE SULFATE, WINE EXTRACT (*).

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: kasutamise ajal tuleb kanda spetsiaalseid kindaid. Kasutage Fanola No Yellow Color Lightener juuksevärvi ainult 10 vol. (3%), 20 vol. (6%), 30 vol. (9%), 40 vol. (12%) Fanola Creamy Activator oksüdeeriv emulsioon, olenevalt sellest, milliseid juukseid värvite ja millist efekti soovite. Sega vahekorras 1:3. Kanna segu ettevalmistatud kuivadele juustele nii, nagu soovid tulemust. Laske mõjuda määratud aja jooksul ja loputage hoolikalt sooja veega.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Juuksevärv

Toode on mõeldud üle 16-aastastele. Enne kasutamist lugege hoolikalt juhiseid. 48 tundi enne toote kasutamist tuleb teha allergiatest. Ajutised henna tätoveeringuvärvid võivad suurendada allergiaohtu.Ärge kasutage seda toodet: ripsmete või kulmude värvimiseks; kui peanahk on tundlik või kahjustatud; kui teie näol on lööve; kui teil on pärast eelmist värvimist tekkinud allergilised reaktsioonid. Vältida silma sattumist! Kui toode satub silma, peske silmi sooja veega! Kasutage kaitsekindaid. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Fanola No Yellow Color Lightener professionaalne juuksevärv 100 ml.

Fanola No Yellow Color Lightener professionaalne juuksevärv 100 ml.

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.