Inebrya Shecare Glazed šampoon ja mask tuhmidele/kuivadele juustele (2 tk x 15 ml)

Inebrya Shecare Glazed šampoon ja mask tuhmidele/kuivadele juustele (2 tk x 15 ml) Vaata suuremalt

Inebrya Shecare Glazed šampoon ja mask tuhmidele/kuivadele juustele (2 tk x 15 ml)

Toote ID: 70038
Prekės ID: 70038

1,99 €

Toote ID: 70038
Prekės ID: 70038

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 12 x 15 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Juuste pesemiseks, annab tervisliku sära, sära andev, niisutav, toitev, pehmendav, taastab elujõu, lihtsustab juuste kammimist, juuste väljalangemise vastu
Toote tüüp Šampoon, Mask
Juuste seisund/tüüp Kuivadele, Blankiems
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Sobib veganitele, Pole loomadel testitud, Hüaluroonhappega

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Inebrya Shecare Glazed Illuminating Laminating Shampoo šampoon tuhmidele juustele 15 ml.

Inebrya Shecare Glazed Illuminating Laminating Mask mask tuhmidele ja kuivadele juustele 15 ml.

Glazed on süstemaatiline hooldus läikivate ja säravate juuste jaoks!

Meigist moe ja juusteni – viimaste aastate vaieldamatu trend on kokku võetud ühe sõnaga: sära. Õrn puhastus on ilurutiini esimene protseduur, et juuksed oleksid alati elastsed, terved ja läikivate peegeldustega.

Juuste pikaajalise peegelefekti säilitamiseks on vaja need tihendada, kaitstes nii juuksekiudu ja kosmeetilist värvi. Lamineerimine hoiab ära otste lõhenemise. Lõplikuks tulemuseks on kuum kujundamine, kuna kuumus avab juuste potentsiaali aja jooksul kaitsta.

Igat tüüpi juukseid võivad kahjustada liigne pesemine, agressiivsed tooted, UV-kiired, termiline või mehaaniline stress, ebaõige hooldus, mistõttu näevad need sageli välja tuhmid, struktureerimata ja loiud.

Inebrya Shecare Glazed Illuminating Laminating Shampoo šampoon on mõeldud tuhmidele juustele. Selle rikkalik ja lõhnav koostis, millel on väga niisutavad omadused ja rikastatud hüaluroonhappega, puhastab juukseid õrnalt, jättes need pehmeks ja läikivaks. Ideaalne tuhmidele ja kuivadele juustele, nii naturaalsetele kui ka värvitud juustele.

Inebrya Shecare Glazed Illuminating Laminating Mask mask on mõeldud tuhmidele ja kuivadele juustele. Toidab elutuid ja kuivi juukseid, muutes need pehmeks, läikivaks ja kergesti kammitavaks. Super säravad ja terved juuksed minutitega! Toitev ja lamineeriv mask neutraliseerib tõhusalt juuste väljalangemist, jättes juuksed pehmeks ja läikivaks. Pinguldav ja niisutav hüaluroonhape annab juustele uut elujõudu.

Omadused:

  • kompaktne ja rikkalik koostis sisaldab niisutavate ja kaitsekihti moodustavate omadustega hüaluroonhapet;
  • hüaluroonhappe antioksüdantne ja pinguldav toime kaitseb juukseid ja parandab nende seisukorda pesust pesuni;
  • sobib veganitele.


Kasutamine:

Šampoon – kandke šampoon õrnalt masseerides niisketele juustele, seejärel loputage. Vajadusel korrake.

Mask – peale šampooniga pesemist kandke toode rätikukuivadele juustele ja kammige. Laske mõjuda 5 minutit, seejärel loputage.

Shampoo: Aqua (Water), Ammonium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Erythritol, Parfum (Fragrance), Sodium Gluconate, Sodium Chloride, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Triethylene Glycol, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Benzyl Alcohol, Propylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Alcohol, Tris (Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Methylchloroisothiazolinone Methylisothiazolinone, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Sodium Hydroxide, CI 14700 (FD&C RED 4), Phenoxyethanol, CI 60725 (D&C VIOLET 2), Ethylhexylglycerin. Mask: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Erythritol, Behentrimonium chloride, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Butyrospermum Parkii Butter (Butyrospermum Parkii (Shea) Butter), Isopropyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, CI 14700 (FD&C RED 4).

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Šampoon – kandke šampoon õrnalt masseerides niisketele juustele, seejärel loputage. Vajadusel korrake. Mask – peale šampooniga pesemist kandke toode rätikukuivadele juustele ja kammige. Laske mõjuda 5 minutit, seejärel loputage.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Mask
Šampoon

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Inebrya Shecare Glazed šampoon ja mask tuhmidele/kuivadele juustele (2 tk x 15 ml)

Inebrya Shecare Glazed šampoon ja mask tuhmidele/kuivadele juustele (2 tk x 15 ml)

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.