American Crew Alternator juuksesprei

American Crew Alternator juuksesprei Vaata suuremalt

American Crew Alternator juuksesprei

Toote ID: 24364
 4/5
Kommentaarid: 7
Prekės ID: 24364
 4/5
Kommentaarid: 7

9,99 €

Toote ID: 24364
 4/5
Kommentaarid: 7
Prekės ID: 24364
 4/5
Kommentaarid: 7

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 100 ml.
Sugu Meestele
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Modelleerimiseks/kujundamiseks, sära andev, annab naturaalse efekti, kauakestev, muudab juuksed kergemini hallatavaks, tagab elastsuse, kaitseb, niisutav
Toote tüüp Pihusti
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Väärtuslike Kompleksidega

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Enneolematu soengu loomine nagu professionaalne juuksur pole nii keeruline, kui teie kätes on suurepärase brändi American Crew loodud suurepärane toode.

Juuksurisprei American Crew Alternator võimaldab teil soovitud kuju anda, luues paindliku juuksekinnituse. Toote valem on rikastatud spetsiaalsete koostisosadega, mis võimaldavad teil oma juukseid professionaalselt kujundada. Stiilivahetus on teie kätes!

American Crew Generator aitab teil toime tulla ohjeldamatute juustega, andes volüümi, sära, samuti niisutava, hooldava ja kaitsva toime.

Kuidas kasutada: Pihusta rohkelt niisketele või kuivadele juustele, kujundades oma äranägemise järgi. Samuti saate muuta oma juuste stiili ja välimust kogu päeva vältel.

Alcohol denat., aqua (water (eau)), peg-32, alcohol, peg-6, dimethyl acrylamide/hydroxyethyl acrylate/methoxyethyl acrylate copolymer, amp-acrylates/c1-18 alkyl acrylate/c1-8 alkyl acrylamide copolymer, butylene glycol, citric acid, parfum (fragrance), linalool, limonene, hexyl cinnamal, benzyl salicylate, alpha-isomethyl ionone, citronellol, hydroxycitronellal, geraniol.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kuidas kasutada: Pihusta rohkelt niisketele või kuivadele juustele, kujundades oma äranägemise järgi. Samuti saate muuta oma juuste stiili ja välimust kogu päeva vältel.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Pihusti

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

American Crew Alternator juuksesprei

American Crew Alternator juuksesprei

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.