American Crew 3-IN-1 šampoon/palsam/dušigeel meestele

American Crew 3-IN-1 šampoon/palsam/dušigeel meestele Vaata suuremalt

American Crew 3-IN-1 šampoon/palsam/dušigeel meestele

Toote ID: 24241
 4.8/5
Kommentaarid: 13
Prekės ID: 24241
Kommentaarid: 13

8,99 €

Toote ID: 24241
 4.8/5
Kommentaarid: 13
Prekės ID: 24241
Kommentaarid: 13

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 250 ml., 450 ml., 1000 ml.
Sugu Meestele
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Juuste pesemiseks, puhastamiseks, isiklikuks hügieeniks, värskendav, hoiab, tagab elastsust, tagab elastsuse, taastab elujõu, pehmendav, neutraliseerib ebameeldivat lõhna, silub, siluv, säilitab nahka, annab tervisliku sära, annab tervisliku sära, pehmendav, põletikuvastase/antiseptilise toimega, annab energiat, kõrvaldab kuivuse tunde
Toote tüüp Šampoon, Pesuvahend, Kūno prausiklis, Palsam
Juuste seisund/tüüp Kõikidele juuksetüüpidele
Juuste värv Pole määratud
Lõhna tüüp Värskendav
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Juustele, Kogu kehale, Peanahale
Omadused Väärtuslike ekstraktidega, Humala ekstraktiga, Salvei ekstraktiga, Niisutavate Komponentidega

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

American Crew 3-IN-1 Shampoo, Conditioner & Body Wash šampoon, palsam ja kehapesuvahend ühes puhastab õrnalt juukseid ja kehanahka.

Toode ühendab isegi mitme erineva toote efektiivsuse. See on tööriist, mis tagab kogu keha juuste, pea ja naha hoolika hügieeni ja hoolduse. American Crew 3-IN-1 puhastusvahend aitab õrnalt, kuid tõhusalt eemaldada kogunenud mustuse keha ja juuste pinnalt. Ja hoolikalt valitud toote aktiivsed komponendid hooldavad juukseid ja aitavad säilitada terve naha seisundi.

Toote koostis on täiendatud nahka ja juukseid tõhusalt puhastavate, hooldavate ja toitvate komponentidega. Salvei ekstrakt tagab optimaalse rasukontrolli, pehmendab nahka ja silub juukseid. Selle tulemusena võimaldab American Crew 3-IN-1 šampoon ja sellega täiendatud palsam korralikult hoolitseda oma naha ja juuste optimaalse seisundi eest. Ja humalaekstraktil on antiseptiline toime, seega kaitseb see ärrituse ja kahjustuste eest.

See American Crew šampoon, palsam ja kehapesuvahend on mitmekülgne toode, mis aitab hoida teie juukseid ja nahka puhtana. See on vahend, mis elavdab, annab energia ja värskuse tunde. See teeb American Crew 3-IN-1 puhastusvahendist asendamatu abivahendi meestele, kes armastavad aktiivset elustiili. Toodet saab kasutada keha ja juuste taaselustamiseks nii kodus kui ka jõusaalis või aktiivsel reisil.

American Crew 3-IN-1 šampoon, palsam ja kehapesuvahend annavad erakordse värskuse, kaitsevad juukseid ja nahka kuivuse või ärrituse eest.

Toode on tõhusa puhastava toimega, jättes värske, pehme naha ja puhaste konditsioneeritud juuste tunde. Ja toote meeldiv aroom tagab erakordse sensoorse kogemuse.

Disain võib erineda pildil olevast.

Kasutamine: jaotage toode juustele või kehanahale. Seejärel loputage hästi veega.

Aqua (water (eau)), sodium laureth sulfate, dimethicone, lauryl glucoside, cocamidopropyl betaine, acrylates copolymer, sodium chloride, laureth-4, caprylyl glycol, glycol distearate, glyceryl oleate, coco-glucoside, hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride, laureth-23, sodium hydroxide, citric acid, disodium edta, melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil, propylene glycol, humulus lupulus (hops) flower extract, salvia officinalis (sage) leaf extract, parfum (fragrance), phenoxyethanol, benzyl alcohol

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: jaotage toode juustele või kehanahale. Seejärel loputage hästi veega.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Palsam
Šampoon
Pesuvahend

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

American Crew 3-IN-1 šampoon/palsam/dušigeel meestele

American Crew 3-IN-1 šampoon/palsam/dušigeel meestele

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.