Alfaparf Semi di Lino Smooth siluv mask

Alfaparf Semi di Lino Smooth siluv mask Vaata suuremalt

Alfaparf Semi di Lino Smooth siluv mask

Toote ID: 45981
 5/5
Kommentaarid: 13
Prekės ID: 45981
Kommentaarid: 13

13,99 €

Toote ID: 45981
 5/5
Kommentaarid: 13
Prekės ID: 45981
Kommentaarid: 13

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 200 ml., 500 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Niisutav, kõrvaldab kuivuse tunde, taastav, silub, siluv, pehmendav, pehmendav, annab tervisliku sära, annab tervisliku sära, sära andev, taastab elujõu, vähendab juuste turritamist, muudab juuksed kergemini hallatavaks, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, kaitseks päikese/kuumuse eest, tagab elastsuse, tagab elastsust, hoiab, värvi säilitamiseks
Toote tüüp Mask, Juuksemask
Juuste seisund/tüüp Karedatele, Tõrksatele juustele, Keskmise poorsusega juustele
Juuste värv Pole määratud
Kehapiirkonnad Juustele
Omadused Väärtuslike ekstraktidega, Taimeõlidega, Väärtuslike õlidega, Sheavõiga, Su sviestmedžių riešutų aliejumi, Sheavõiga, Väärtuslike Kompleksidega, Antioksüdantidega, UV filtriga, Ei sisalda Sulfaate, Sobib veganitele
Professionaalidele Kasutamiseks koolitatud spetsialistidele

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Alfaparf Semi di Lino Smooth siluv mask annab pehmuse ja läike sõnakuulmatutele, karedatele või särisevatele juustele.

Toode on tõhusa toimega, seega taastab tervete, elastsete ja elujõuliselt läikivate juuste mõju. Toote eriline koostis võimaldab juukseid intensiivselt niisutada, taastab nende sileduse ja pehmuse. Samas aga neutraliseerib Alfaparf Smoothing Mask siluv mask niiskusest ja muudest keskkonnateguritest põhjustatud juuste väljalangemist. Nii loob toode nähtamatu kaitsebarjääri, mis silub juuste pinda ja kaitseb nende ilu.

Toote koostist on täiendatud looduslikku päritolu ainetega, mis toidavad ja värskendavad juukseid. Võipuuõli ja glütseriin säilitavad juuste optimaalse niiskustasakaalu ja nende lummava pehmuse. Linaseemne ekstrakt soodustab tervete ja läikivate juuste kasvu. Semi di Lino Smooth maskis sisalduvad antioksüdandid ja UV-filtrid toetavad optimaalset juuste tervist.

Toodet on täiendatud Shine Fix kompleksiga, mis annab juustele kauakestva läike. Urban Defense Pro tehnoloogia aitab kaitsta juukseid keskkonnasaaste eest. Alfaparf Semi di Lino Smoothing Mask juuksemask on rikkaliku tekstuuriga, mis tagab ühtlase jaotumise ja tõhusad tulemused.

Toote peamised omadused:

  • annab juustele siidise pehmuse;
  • silub juuste pinda;
  • aitab kontrollida juuste väljalangemist;
  • taastab juuste kaotatud pehmuse;
  • kaitseb juuksevärvi;
  • suurendab vastupidavust kahjulikele keskkonnamõjudele;
  • on meeldiva lillearoomiga.

Semi di Lino Smoothing mask - siledate, tervete ja läikivate juuste saladus.

Ilma SLES-ita.

Sobib veganitele.

Kasutamine: jaotage väike kogus toodet niisketele šampooniga pestud juustele ja laske mõjuda 3-5 minutit. Seejärel loputage hoolikalt veega.

AQUA (WATER), CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), QUATERNIUM-87, PARFUM (FRAGRANCE), ISOPROPYL ALCOHOL, HYDROLYZED HIBISCUS ESCULENTUS EXTRACT, PHENOXYETHANOL, PROPYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, PEG-90M, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, TOCOPHEROL, HEXYL CINNAMAL, POLYIMIDE-1, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CARNOSINE, GLYCERIN, BIOSACCHARIDE GUM-4, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT, CAESALPINIA SPINOSA GUM, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: jaotage väike kogus toodet niisketele šampooniga pestud juustele ja laske mõjuda 3-5 minutit. Seejärel loputage hoolikalt veega.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Mask

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Alfaparf Semi di Lino Smooth siluv mask

Alfaparf Semi di Lino Smooth siluv mask

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.