Versace Bright Crystal dušigeel

Versace Bright Crystal dušigeel Vaata suuremalt

Versace Bright Crystal dušigeel

Toote ID: 17817
 5/5
Kommentaarid: 12
Prekės ID: 17817
Kommentaarid: 12

27,99 €

Toote ID: 17817
 5/5
Kommentaarid: 12
Prekės ID: 17817
Kommentaarid: 12

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 200 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Isiklikuks hügieeniks, puhastamiseks, värskendav, neutraliseerib ebameeldivat lõhna, tagab elastsuse, kõrvaldab kuivuse tunde
Toote tüüp Dušigeel, Geel
Lõhna tüüp Lille – Puuvilja, Lille – Puuvilja, Lille – Puuvilja
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Kogu kehale

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Versace Bright Crystal lõhn on mõeldud energilisele, tugevale, atraktiivsele ja enesekindlale naisele, kes hindab tema naiselikku sarmi ja ilu. See aroom on kui särav kristall, mille valguses kerged ja kosutavad vihmapiisad õieõisi uhuvad ning nende joovastav värskus äratab tasapisi meeled ning jätab kehanahale jälje õrnast elegantsist ja seksikast naiselikkusest.

Versace Bright Crystal dušigeel eemaldab hoolikalt mustuse, toidab ja niisutab kehanahka ning annab sellele meeldiva aroomi.

Toodet on täiendatud komponentidega, mis tagavad hoolika nahahoolduse ja aitavad vältida epidermise kuivuse või venimise tunnet. Selle tulemusel jääb nahk pärast iga vanni pehmeks, värskeks, puhtaks ja õrnalt lõhnatuks. Dušigeelile lisatav Versace Bright Crystal parfüümi lummav aroom annab meeldivaid aistinguid ja äratab meeled. Todush geelist võib saada suurepärane tööriist neile naistele, kes mitte ainult ei hoolitse oma naha eest, vaid soovivad ka, et nende lemmikparfüümi aroom püsiks veelgi kauem.

Versace Bright Crystal dušigeeli võib kasutada eraldi isikliku hügieeni tootena või kui soovid intensiivsemat ja kauakestvamat aroomi, siis enne Bright Crystal parfüümi või teiste sama lõhnaga toodete kasutamist.

Disain võib erineda pildil olevast.

Kasutamine: jaotage väike kogus toodet käsna või peopesaga niiskele nahale ja loputage hoolikalt.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Polysorbate 20, Peg-150 Distearate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Cocamide Dea, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Disodium Cocoamphodiacetate, Citric Acid, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Isopropylparaben, Isobutylparaben, Butylparaben, Ci 17200, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: jaotage väike kogus toodet käsna või peopesaga niiskele nahale ja loputage hoolikalt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Dušigeel
Geel

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Versace Bright Crystal dušigeel

Versace Bright Crystal dušigeel

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.