Nacomi Melon & Pitaya sära andev dušigeel

Nacomi Melon & Pitaya sära andev dušigeel Vaata suuremalt

Nacomi Melon & Pitaya sära andev dušigeel

Toote ID: 56232
Prekės ID: 56232

4,99 €

Toote ID: 56232
Prekės ID: 56232

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 300 ml.
Sugu Naistele
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Isiklikuks hügieeniks, puhastamiseks, sära andev, taastab elujõu, tugevdav, taastav, helendab nahka, niisutav, säilitab naha niiskustasakaalu, toitev, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, silub, siluv, vähendab arritust, rahustav, stimuleerib rakkude uuenemist, võitleb vananemise märkidega, pehmendav
Toote tüüp Dušigeel
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Kogu kehale
Omadused Sobib veganitele, Prebiootikumidega, Vitamiinidega, C-Vitamiiniga, E-vitamiiniga, Glütseriiniga, Meloni ekstraktiga, Sorbitooliga, Pantenooliga

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Laske oma nahal saada särav sära! See dušigeel parandab nahatooni ja elujõudu tänu draakonivilja ja meloni ekstraktidele. Rikastatud prebiootikumidega, mis aitavad tugevdada kaitsebarjääri ja taastada loomulikku bakteriaalset mikrofloorat.

  • Melon on vili, mis on tuntud oma sära andvate ja puhastavate omaduste poolest. See imab vett ja parandab naha niisutust, taastab selle loomuliku tasakaalu, täiendab puuduvaid vitamiine, beetakaroteeni ja kaaliumi.
  • Draakoni vilja ekstrakt on rikas antioksüdantide poolest, mis aitavad võidelda vabade radikaalidega. See annab nahale sileduse ja terve värvi.
  • Prebiootikumid kaitsevad nahka igapäevaste kahjulike keskkonnategurite eest, parandavad naha mikrobiota tervist. Säilitab, tugevdab ja taastab bakteriaalse mikrofloora tasakaalu, parandab naha loomulikku kaitset ja heaolutunnet.
  • E-vitamiinil on palju kasulikke omadusi, sealhulgas antioksüdantsed omadused. Vähendab sügelust, rahustab ja silub nahka kauakestva mugavuse tagamiseks. Lisaks soodustab see taastumist. C-vitamiin pinguldab nahka, muudab selle värvi heledamaks ja annab sära. Kaitseb vabade radikaalide kahjuliku mõju eest ja seega aeglustab naha vananemisprotsesse.
  • Glütseriinil on väga tugev hügroskoopne toime. See tungib sügavale nahka, hõlbustades toitainete transporti selle sisekihtidesse. Koos sorbitooli ja pantenooliga tagab optimaalse niisutuse pikaks ajaks. See kombinatsioon muudab naha elastseks ja pehmeks.


Kasutamine: jaotage väike kogus toodet käsna või peopesaga niiskele nahale ja loputage hoolikalt.

Aqua, Lauryl Glucoside, Sodium Cocoyl Isethionate, Sorbitol, Glycerin, Cucumis Melo Fruit Extract, Hylocereus Undatus Fruit Extract, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Panthenol, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Proteyc, Lecithe , Glycol Distearate, Coco-Glucoside, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Sodium Hydroxide, Ascorbyl Palmitate, Parfum, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, 2-Pricodium Nethanol, 2-Pricodium AcethanolTA, CIisodium Acethanol.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: jaotage väike kogus toodet käsna või peopesaga niiskele nahale ja loputage hoolikalt.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Dušigeel

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Nacomi Melon & Pitaya sära andev dušigeel

Nacomi Melon & Pitaya sära andev dušigeel

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.