Listerine Smart Rinse Mild Berry suuvesi lastele

Listerine Smart Rinse Mild Berry suuvesi lastele Vaata suuremalt

Listerine Smart Rinse Mild Berry suuvesi lastele

Toote ID: 48781
 5/5
Kommentaarid: 1
Prekės ID: 48781
Kommentaarid: 1

7,49 €

Toote ID: 48781
 5/5
Kommentaarid: 1
Prekės ID: 48781
Kommentaarid: 1

Tarneviisid

  • Unisend Pickup 2,49 €
  • DPD Pickup 2,79 €
  • Itella pakiautomaat 2,69 €
  • DPD 5,99 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 500 ml., 250 ml.
Sugu Lastele
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Kaitseb, tugevdab / kaitseb hambaemaili, tugevdav, tugevdab/kaitseb igemeid, antibakteriaalsete omadustega, hambahügieenile, isiklikuks hügieeniks, puhastamiseks, kaitseb hambakaariese eest, eemaldab hambakatu
Toote tüüp Suuloputusvedelik
Värv Roosa
Kehapiirkonnad Suu
Omadused Alkoholivaba, Suhkruvaba, Fluoriga

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Kui õpetad beebit juba varakult oma hammaste eest korralikult hoolt kandma, muutub see väga kasulikuks harjumuseks ning avaldab veelgi suuremat mõju tema suuõõne üldisele seisundile ja tervisele! Selle protseduuri parimaks abiliseks saavad maailmakuulsa Ameerika kaubamärgi Listerine tooted.

Suuvesi Listerine Smart Rinse Mild Berry on mõeldud poistele ja tüdrukutele alates kuuendast eluaastast - selles vanuses nad juba oskavad hästi hambaid loputada ning võimalike riskide pärast ei pea muretsema.

Listerine Smart Rinse Mild Berry koostis ei sisalda kahjulikke ega allergiat tekitavaid lisaaineid, mistõttu on see täiesti ohutu. Suuvee abil puhastab laps suurepäraselt suuõõne ja hambavahed kinnijäänud toiduosakestest, takistades sellega bakterite kasvu.

Kasutamine:

Kasutage iga päev pärast hammaste pesemist hommikul ja õhtul. Valage 20 ml (4 teelusikatäit) klaasi ja kuristage 30 sekundit, seejärel sülitage välja. 6–12-aastastele lastele kasutage 10 ml.

Disain võib pildist erineda.

Aqua Sorbitol Aroma Sucralose Phosphoric Acid Cetylpyridinium Chloride Sodium Fluoride Menthol Disodium Phosphate Benzyl Alcohol CI 16035 CI 42053 Contains Sodium Fluoride (0.022% w/v 100 ppm F)

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Kasutage iga päev pärast hammaste pesemist hommikul ja õhtul. Valage 20 ml (4 teelusikatäit) klaasi ja kuristage 30 sekundit, seejärel sülitage välja. 6–12-aastastele lastele kasutage 10 ml.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Listerine Smart Rinse Mild Berry suuvesi lastele

Listerine Smart Rinse Mild Berry suuvesi lastele

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.